Iväg som ett skott…

Eftersom jag trodde att jag skulle börja jobba klockan nio som vanligt idag hade jag ingen brådska upp ur sängen. Klockan ringde strax före sju och jag snozade lite för att få njuta av den goa sängvärmen.

Väl uppe, klappade jag katten en stund och hade lite morgon mys med henne, gav henne lite mat och småpratade lite.
Gick ut och hämtade in morgontidningen, fixade till frisyren och satte lite mascara på ögonen, då ringer telefonen, klockan är tjugo över sju.

Heeej, väckte jag dig ?

– Nej jag är uppe och vaken….

–  Så bra för det fattas folk, tror du att du kan komma tidigare?

-Javisst, hör jag mig själv svara, tittar på klockan, och säger, jag kan vara där om 20 minuter.

– Så skönt då behöver vi inte ta in nån mer vikarie idag, då klarar vi oss.

Det var bara att slänga i sig en halv yoghurt, mer gick inte ner mitt i all stressen och sticka iväg till alla väntande barn som behövde sin ”fröken” till frukostbestyren.

Sen gick dagen i stressens tecken, vi hade redan en som var sjuk som vi planerat vikarie till, men så vaknade en personal upp med feber och värk i hela kroppen, och det är nu inte mycket man kan göra åt det, men kom jag tidigare så kände vi att vi inte behövde sätta in en till vikarie och det är klart att barnen känner när man är en man kort och det är svårt att hinna med alla.
 I morgon kommer en vikarie som aldrig varit hos oss innan, plus att 5 åringarna ska gå ner till skolan och hälsa på. Det kommer att bli en tuff dag, men det är inte många dagar kvar att jobba nu så det kommer säkert gå bra , orken räcker så länge som den måste…..

Men  nu ska jag koka mig en kopp te, sätta mig i soffan och leta reda på nån gammal film och bara koppla av och njuta av ensamheten här hemma.

I morgon är det jag som öppnar dagiset, klockan sex måste jag vara där, så i kväll går jag och lägger mig tidigt och hoppas på att få sova gott.
Kram

2 thoughts on “Iväg som ett skott…

  1. Hej min vän! Vad överraskad jag blev när jag "ramlade" på din blogg, hade ingen aning om den! Vad bra du skriver och vad intressant det ska bli att följa dig och din kommande "resa"! Ha det gott och stressa inte FÖR mycket<3 styrkekramar kommer här<3/Agneta

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s