Snön faller o vi med den…..

Nej det får vi väl hoppas att vi håller oss på benen, både i praktiken och mentalt.

 Hälsade på svärmor på hemmet en liten snabbis. När vi kom satt dom och spelade bingo och svärmor var bingoutropare…..det såg riktigt mysigt ut.
Förr satt hon alltid ensam på sitt rum och ville inte gå ut till de andra, som hon inte tyckte hon hade något gemensamt med.
 Men så helt plötsligt ändrade sig det och hon började sitta ute i dagrummet, började äta tillsammans med de andra osv. och så nu då, så sitter hon där och ropar upp nr till några andra damer som sitter med sina brickor framför sig…det är härligt att se.

Nästa lördag får jag gå upp och städa lite hos henne och sätta upp hennes ljusstakar och lägga på lite nya dukar. Julstjärnor ska inhandlas och sättas i fönstren också, både till svärmor och hit hem, det är ett måste till första advent.
I kväll befinner sig min käre make på firmafest, de är på ett ställe här i närheten som heter Rävgården. Där kör man rally, man kör med ihop svetsade bilar, bilar som styrs från baksätet , bilar som svänger höger när man styr ratten åt vänster och så vidare. Sen blir det mat och dryck. Han kommer säkert att ha jätte kul.
Härligt för då har han nya glada krafter att börja tapetsera med i morgon så att vi blir klara någon gång med rummet.
Det är bara två veckor kvar tills Emil flyttar in till oss.
Ha de gott i allt det vinter vita // Kram

2 thoughts on “Snön faller o vi med den…..

  1. Haha, det låter ju jätteskoj med en bil som svänger vänster när man styr höger… Jag skulle nog inte komma långt i en sån :DHa en fortsatt skön lördag, vännen!Kram Nina!

  2. Hej och tack för dina fina ord hos mig!Vad spännande med fosterbarn och vad fint av dig att hjälpa till, ge av dig och din kärlek på det viset. Hoppas att det kommer att gå bra!Kram och ha en bra kommande vecka//Lena

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s