Fjärilar i magen.

Ja, idag viftar det av tusentals fjärilsvingar i min mage, vi ska träffa vårt kommande fosterbarn för första gången.
Klockan fyra ska vi hälsa på honom på kortidsboendet som han bor på för tillfället.
Tänk om inte kemin stämmer, tänk om vi inte tycker om varandra….åhh jag är så nervös.

Ska man ha med sig något första gången man ses, finns det möjlighet att vi kan fika tillsammans, eller är en godispåse okey??? Frågorna är många och svaren få.
Vi vet inte hans intressen, mer en att han gillar att klippa och tejpa, hjälpa till med småsaker, men man kan ju inte komma där med en tejprulle…….
Jaja, klockan fem vet jag hur det känns, jag får helt enkelt ge mig till tåls.

Nu är hans rum färdigtapetserat i alla fall, det känns skönt.
Vi får väl ta reda på vad han har med sig när han kommer, om han har säng osv. Annars blir det för oss att börja handla, ja det får vi naturligtvis göra ändå, gardiner, matta och allt vad det nu kan vara.

 Men som sagt i kväll vet vi mera….

Denna veckan är käre maken ledig och jag har tagit semester så att vi ska hinna med allt som ska göras.
Men vi börjar med en kopp kaffe.
Kram

3 thoughts on “Fjärilar i magen.

  1. Du, jag tror det kommer gå bra! Men jag skulle nog ringa till korttidsboendet och be att få prata med någon som känner honom väl. För det kan vara bra att veta lite innan ni ses.Jag tror inte ni ska ha med er nåt första gången. Det är nog bättre att det finns ordentligt med tejprullar hemma hos er när han kommer sen. Men annars kan man visst ha en tejprulle med sig, om det är det han gillar!Skulle det gälla Sandra så skulle jag tipsa om att ha typ en handdocka på handen… (Inte för att ge till henne utan för att lättare prata genom dockan) Så att prata med personalen är ju en bra idé, ifall dom har nåt bra tips så ert första möte blir bra för alla.Lycka till!Kram Nina!

  2. Å vad spännande! Men jag skulle ta det väldigt lugnt och låta honom ta första kontakten, inte ta i hand och titta i ögonen direkt. Kanske kommentera något han gör istälet, ett intresse eller så. Låta honom berätta om han vill. Men om han gillar tejp så kanske han kan få en rulle efter en stund, om han håller på med något…Önskar lycka till, det blir nog bra, bara men är naturlig och inte tar illa upp om han skulle råka slänga ur sig någon kommentar om utseende eller kläder.Kram//Lena

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s