Kallt och ruggigt.

Idag åkte käre maken iväg på jobb efter en veckas ledighet. Kändes inte alls roligt att krama hej då när han åkte.
 Det är skönast när han är hemma och det kommer jag antagligen känna av ännu mer när E flyttar hem till oss.

Men så har det alltid varit, han har ett sånt jobb och jag är van vid att klara det mesta själv här hemma under veckorna.. Han jobbar ganska intensivt i tre veckor och sen är han ledig vecka fyra. Vi trivs ganska bra med att ha det så. Men ibland är det jobbigt när han åker iväg. Den här veckan som har varit har vi varit lediga båda två och umgåtts hela dagarna, fixat och donat tillsammans, då känns det extra tomt när han försvinner iväg ut på vägarna….

Nu kom dottern hem en liten stund idag med sina två små nakenfisar, dom fryser så nu när det är så kallt ute. Dom har goa fleesoveraller på sig, men om fötterna är det bra kallt.
Dottern skulle iväg på ett möte så jag och de små vovvarna kröp upp i soffhörnet och gosade till oss lite i värmen under en filt. Man har det inte bättre en vad man gör sig…

Nu faller mörkret utanför fönstret och jag vet att tvättstugan står och väntar på mig, lusten vill inte infinna sig men jag måste ta itu med tvätten idag. Jag skulle gjort det i söndags, men då tog jag fel på tiden så då blev det inget av.
Dessutom hade jag mycket trevligare för mig i söndags en att tvätta, men det är skönt när det är klart och all tvätt ligger där väldoftande och ren.

I morgon kommer E på besök igen, undrar hur han kommer att reagera på att käre maken inte är hemma ? Han är informerad om det och jag hoppas han tycker det är ok.
Jag ska nog baka en sockerkaka att bjuda på.
I morgon besök o på fredagkväll kommer han att bo här hos oss, det närmar sig med stormsteg.
Var rädda om varandra i vinterkylan // Kram

2 thoughts on “Kallt och ruggigt.

  1. Hej! Jamen vad ensamt, speciellt när det blir en sån stor förändring i erat liv för övrigt. Men det kommer säkert att gå finfint med E, både på onsdag och till helgen.Sov gott & hoppas att du mår bättre idag//Kram Lena

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s