Ännu en kylig dag.

Efter en natt med obefintlig sömn vill klockan att jag skulle gå upp när den ringde, kallt och eländigt var det i sovrummet. Som tur var så hade jag hängt kläderna på elementet i badrummet, så de var varma och goa att dra på sig.

Idag var ett besök på förskolan inplanerat  för att säga hej då till alla barn och där var 22 barn av 25 möjliga så det var ju bra att så många var där idag.

Jag tog en kopp kaffe, bytte lite blöjor, var med på sångstunden, det övas lucia sånger för fullt och fick mig många goa kramar.

Sen tog jag vägen genom byn för att handla lite, och lite blev mycket, och väldigt tungt att bära hem i vinterkylan.
Men hem kom jag, visserligen med armar långa så de räckte ner till knäna, men ändå.

Nu ska jag ta en liten, liten vilo paus, sen ska jag fixa och dona inne i duschen så att allt står på plats när E kommer i morgon. Jag har förresten  bestämt mig för att kalla honom för Bamsefar här i bloggen. Han älskar sin Bamse och säger att han är Bamses pappa, så så får det bli ;))

Nu känner jag huvudvärken komma smygandes, jo jag vet jag borde haft mössa på mig när jag var ute, men nu blev det inte så, för jag tycker inte om mössor och dottern har lånat mitt pandband.

Så idag får det bli  en stunds vila och sen är allt bra igen.

Jag kan ju ta det lugnt idag, men från och med i morgon klockan elva på förmiddagen, ja då vet jag inte vad jag kommer hinna eller inte hinna, det får tiden utvisa.

Kram Annelie

3 thoughts on “Ännu en kylig dag.

  1. Ååååå.. Tack Annelie för kommentaren.Inte visste jag du hade en blogg..Äré okej om jag länkar din sida på min blogg..??Ha det bäst och ta hand om dig.. // Kramen Annelie

  2. Man ska vara rädd om knoppen i kyltoppen ;-)Jag antar att det var lite sorgligt att säga hejdå till alla barn och jobbarkompisar. Och att lite blir mycket när man ska handla, jo det känns igen. VIla ordentlit i kväll nu, för imorgon kommer som sagt Bamsefar *ler*Kram och hoppas du kan sova inatt//Kram och tack för dina fina kommentarer hos mig, Lena

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s