Å´så var den stora dagen här……

Ojojoj, vad det pirrar i magen om ca en och en halvtimma kommer Bamsefar in klivandes med de få saker han äger och har, för att förhoppningsvis bli trygg och trivas här hos oss.

Det sista året har han flyttat runt en hel del, så jag kan tänka mig att det kommer att dröja länge innan han är trygg i vetskapen om att han kommer att få stanna här.

För det hoppas jag verkligen, att allt ska fungera mellan oss, att vi får den hjälp vi behöver för att orka och klara både vardagen och de problem som kommer att uppstå på vägen.

Till att börja med kommer jag säkert att sakna mina sovmorgnar, bara en sån liten simpel grej.
Men väckarklockan kommer att bli min nya vän och jag får lov att bli morgonpigg igen, som jag var förr i tiden.

Vi kommer ju inte att ha något kortids den första tiden, utan låta Bamsefar landa här hos oss ordentligt innan det blir ett nytt kortids och ny skola för honom. Så första tiden kommer nog bli tuff utan avlastning, med jullov och allt.

Men det är ju bara för att det ska bli bättre i framtiden, att inte pusha på för mycket i början, så att det blir pannkaka av allt i hopa, för det vill vi ju inte. Men jag räknar med en tuff december månad och en tuff början på året.

Nu tittar solen fram, undrar om det är ett gott tecken??

En liten kaffestund i min ensamhet innan det ringer på dörren ska jag unna mig , sen får vi se vad dagen har i beredskap åt oss.
Ha det fint därute i vårt vackra avlånga land. // Kram

2 thoughts on “Å´så var den stora dagen här……

  1. Jag kan tro att det är pirrigt värre. Du är säkert mer nervös än vad han är, men det kommer säkert att gå jättebra. De fösrta dagarna blir ju såklart en stor omställning för er alla, och klart det kommer att bli tufft för honom innan han känner sig trygg och hemtam i er miljö.Och det finns ju värre saker än att inte ha sovmogron ;-)Kramar om dig stort och önksar dig och Bamsefar lycka till//Lena

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s