Lördag morgon.

Sitter här alldeles ensam i tystnaden med en god kopp kaffe, natten har inte gett mycket sömn, det har nog varit för mycket att tänka på och det lite smått intensiva under gårdagen  satt säkert kvar i kroppen och knoppen när det var dax att sova.

Men nu är det en ny dag,

Bamsefar for fram som ett jehu här igår och gick igenom låder och skåp igen, precis så som han han gjort på sina två besök.Sladdar, laddare och nycklar verkar vara det som fascinerar mest förutom mobiltelefoner och datorer såklar. …

När ”allt” var genomgånget kröp han ner och provade sängen tillsammans med Bamse och Spindelmannen, där låg han kanske i en halvtimma medan jag passade på att plocka upp hans kläder och lägga in i garderoben.

Bamsefar själv låg och talade om vilka kläder han ville behålla och vilka som ev. var för små eller fel mönster på. Eftersom personalen hade sagt att han inte använde vissa av sina kläder, hur mycket de en försökte övertala honom, så lät jag honom bestämma. Det är ju ingen ide att ha kläder som inte används som ligger och tar plats.

Det som är bra med all denna ingående utforskning av vad vi har i våra lådor och skåp är att det hittas saker som vi letat efter länge, som tex Nintendo spelet som varit borta i ett år, ja helt plötsligt stod Bamsefar där med det i handen och såg väldigt glad och belåten ut och dessutom fungerade det. Gissa om han blev glad.

Idag ska vi åka och handla, en bilmatta och ett Xbox står på inköpslistan. Sen blir det ett besök på en känd hamburgerkedja…..

Men nu har Bamsefar vaknat, fått sin medicin och öppnat chokladkalendern ( efter att jag fått en stor bamsig godmorgonkram) så nu ska det bli lite risgrynsgröt.
 Ha det gott i vinterkylan // Kram 

4 thoughts on “Lördag morgon.

  1. Vad härligt! :)Ta reda på vad det är han inte gillar med vissa kläder… Det kan bli lite onödigt dyrt annars, om man köper en massa som han inte kan använda sen. (Tips från en som har erfarenhet av det… haha)Önskar er en riktigt bra dag!Kram Nina!

  2. Men vad roligt att det gått så bra, och vad härligt att du fick en stor godmorgonkram.Han verkar ju så mysig :-)Sen är det ju inte så kul att inte få sova såklart, men hoppas att du reder dig ändå. Jaa det där med kläder kan ju vara svårt. Ibland är det mönstret, ibland en lapp som sitter så det kliar, ibland materialet som inte är skönt. Jag har nog missat lite vilken ålder han har.Hoppas att det går bra med handlingen, det kan ju vara lite jobbigt för dem.Kram och önskar er en fin dag tillsammans//Lena

  3. Tack Nina,Jag tror nog att han klarar av att vara med när vi köper kläder, bara det inte blir för mycket på en gång. Vi behöver ju inte handla allt på samma gång utan kan ta det lite pö om pö. Lena, Bamsefar är hela 13 år och har sina bestämda åsikter om en hel del.resan in till staden idag gick bra, lite lätt irriterat mot slutet, men det kan jag gott förstå. Vi gick i ganska många affärer ( för hans del)och så skulle det ju köpas både X box och spel + bilmatta till rummet, lite mycket blev det allt, men som sagt, det gick bra. Kram och tak för era kommentarer.

  4. Men hej! Vad roligt att jag "hittade" dig och det sista du skrivit, hos mig kom den 17 november upp så jag todde inte du haft tid att skriva! Sedan fick jag trycka på senaste kommentaren ändå tills jag kom hit! Vad roligt att det går så bra med Bamsefar, jag har varit så "nyfiken" och nu har jag fått stilla min nyfikenhet och är jätteglad för er och förstås hans skull! <3Kramar i massor<3 Agneta

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s