En lite turbulent morgon.

Idag var Bamsefar  väldigt trött när jag kom in för att väcka honom.
Det var gap och skrik, sparkar och tjut.
Jag var en jävla kärring och han skulle minsann inte gå iväg till jobbet….

Nåja, det hade jag faktiskt räknat med, det är både bad och idrott  på schemat idag och Bamsefar tycker inte om något av det.
Jag fattar inte hur de kan lägga två sådana aktiviteter på samma dag. Det blir ju massor av på och avklädning och dusch under dagen.
 
Efter en stund lugnade han sig iallafall och när frukosten var uppäten och taxin kom var han sig vanliga goa jag igen.

Fröken ringde från skolan när han åkte därifrån och sa att dagen hade varit bra och nu sitter han och spelar lite bilspel och varvar ner efter skoldagen.
Jag ska börja med maten och sen blir det säkert lite pyssel eller kanske en Pippifilm.

Själv har jag sprungit i affärer på min lediga tid och fått en hel del gjort både julklappar och den julmaten som kan frysas eller som håller lika bra hemma i min kyl som i affärens är nu inhandlad.
Det känns skönt.
I morgon är det ledigt från skolan och det blir en heldag här hemma för Bamsefar och ingen rast för mig.
Nästa andningspaus och rast blir på tisdag.

Det börjar märkas att Bamse och Bamsefar har flyttat hem hit till oss ;))

Var rädda om varandra !
Kram Annelie

5 thoughts on “En lite turbulent morgon.

  1. Kan bli trångt om hela Bamsegänget flyttar in hos er ;-)Tuff morgon, men som du skriver, kanske inte så konstigt med två sådana aktiviteter på en och samma dag som dessa barn brukar ha svårt för, eller iallfall inte hurra över. Det var ju bra att det lugnade ner sig tills det var dags att åka och att allt verkar frid och fröjd nu. Då blir det några tuffa dagar framöver nudå, tills på tisdag. Hoppas att kvällen fortsätter bra//Kramar om, Lena

  2. Det är ganska vanligt att just gympan är jobbig. Ofta stora ytor, annorlunda ljud och mycket spring. Ja, bad med, men gympan särskilt. Sandra är inte med på varken bad eller gympa i skolan för hon fixar det inte. Att ha det på samma dag måste vara tröttande för vemsomhelst. Lite dålig planering, tycker man.Förstår att Bamsefar är trött, jösses vad han har varit med om dom senaste dagarna. Vad duktig han är ändå! Ja, du med! Både duktig å trött :)Hoppas ni får en lugn helg!Kram Nina!

  3. Jo du Lena, de tar allt lite plats de där Bamsarna ;)) Men dom är ju rätt så goa. Nina, jag förstår inte heller hur de kan lägga ett sånt schema i en särklass till på köpet. Men nu blir det bara en torsdag till, sen får vi hoppas det blir bättre i nästa skola.Och ja, vi är allt trötta både han och jag, men jag är övertygad om att det kommer att bli bättre. Kram till er.

  4. Så märkligt att dom tror att barnen ska orka med allt som krävs för dessa aktiviteter. Anton hade sparkat bakut direkt han med. Det är nog när dom är till badet, då kan han komma hem utan sockar och kalsonger. Bara dragit på sig tröja o byxa ;)Hoppas du får en fin dag i morgon och i alla fall en liten stund till att andas.Kram Linda

  5. Vad tufft skoldag med både gympa och bad !!!Skönt att du kunnat förbereda lite av all julmaten, den har ju hållbarhet så man behöver inte köpa sista dagen.Kram Maritha

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s