Besöksdag.

Natten har varit lugn och fridfull, Bamsefar sov ända till klockan halv åtta idag, vilken lycka. Jag hade satt min klocka på sju för jag misstänkte  att han skulle ta sig lite sovmorgon.
Jag vill gärna vara uppe och någotsånär klar när han slår upp sina ögon, för som sagt morgonhumöret brukar inte vara det bästa innan medicinen har gjort sitt, ja, humöret kanske är som det är ändå, vad vet jag….

Men idag flöt allt på bra och morgonen har varit lika lugn som kvällen var igår.

Nu ska vi äta lite frukost, tomtegröt. Efter det ska vi försöka oss på att baka en kaka.
Vi får besök från soc idag, jag hoppas på lite information om vilken skola han ska gå på efter jullovet, om dom kommit någon vart med sökandet efter ett bra korttids, som vi kan se fram emot, någon gång i framtiden.

Efter besöket tänkte vi gå ner och posta kort med önskelista till Tomten, eller om det blir före, det beror på hur lång väntan blir och om den är lugn eller stressig.

Senare i eftermiddag kommer dottern hit för att hälsa på Bamsefar för första gången. Lite tokigt att lägga två besök på samma dag kan tyckas, men det var så det fick bli den här gången. Om Bamsefar inte vill träffa dottern och hennes hundar så kommer han säkert gå in på sitt rum och vara där tills de har åkt hem.

Där inne känner han sig trygg och vet att ingen får komma in  ( utom vi då) utan fråga.

Men oj vad klockan går, nu måste vi fixa med frukosten om det ska bli något av dagen.

Ha en riktigt fin fredag med härligt kvällsmys. // Kram Annelie

7 thoughts on “Besöksdag.

  1. Vad glad jag blir när jag läser hur fint det verkar fungera för er. Det är ju bra att han kan gå undan och själv välja om han vill vara med eller inte. Det är ju så olika, men Junior har svårt med hundar eftersom de är så oförutsägbara och "på". Hoppas att det funkar bra med Bamsefar iallfall.Nu får ni ha en bra fredag och äta nybakad kaka :-)Kram//Lena

  2. Vad toppen att han redan känner sig trygg i sitt rum så han har nånstans att ta vägen när han inte orkar med :)Ibland blir det som det blir och allt man gör är ju inte optimalt, men man gör alltid det bästa av det som är och det är ju huvudsaken. Det går säkert bra med två besök på samma dag!Ha det så bra och lycka till med bak och besök!Kram Nina!

  3. Skönt att han har sitt rum att "rumstera i om han vill vara för sig själv vid besök, då kan han ju själv välja hur mycket han vill umgås!Hoppas kakan blev god och besöken lyckade! Kram Agneta ❤

  4. Nej jag tycker de överreagerar på detta… nästan så jag ska köpa detta lego på ren trots ler stort…. hi hi hi…Barn leker sånt här i alla fall.Hoppas du får en bra helg. Vi har en helg utan barn och har en del trevliga saker framför oss. Nu vankas snart lite mat… ler.och Idol

  5. Jag tycker det gick fint idag 🙂 FIck ju kram av både honom och lill-Bamsen! Känner mig hedrad över detta!Hundarna kommer han nog vänja sig vid tids nog, dom är ju lite högljuda och ättriga, men han säger ju ifrån så dom ska nog ge med sig snart 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s