Ofattbart lugnt.

Fattar inte riktigt det här, idag har jag haft en helt underbart lugn Bamsefar här hemma.
Hela dagen har varit i ett ända rosenskimmer.
Dottern var hemma en stund, men inte ens hennes små hundar kunde få honom ur balans, trots att dom gjorde vad dom kunde för att” skälla ut honom”

Kvällen fortsatte i samma mönster, inte ett utbrott inte ens i närheten av ett och han somnade lugnt och fridfullt efter sagan.
Jag är förbluffad, jo jag vet imorgon är en annan dag och den kanske är precis tvärt om….

Men idag, idag njuter jag av lugnet……………….

7 thoughts on “Ofattbart lugnt.

  1. Å vad härligt! Så glad jag blir för er skull att ni haft en sån fin dag. Njut av de lugna stunderna, för de är ju ovärderliga…Önskar er en lika fin morgondag//Kram LenaP.S. Hopas att denna kommentar inte försvinner också D.S.

  2. Tack Lena,Önskar dig en fin tisdag också.Jag kan inte förstå var kommentarerna tar vägen,det är andra som inte kommit fram också, konstigt…. // Kram Annelie

  3. Med våra barn tar man en dag och stund i taget. Man njuter av det som är här och nu. Imorgon ÄR just imorgon… det får man ta då. Hoppas ni har en fin tisdag.

  4. Ja men visst är de så. Vissa dagar är tröga. Jag vet inte jag mår ändå väldigt bra just nu. Men så kommer de dagar då tröttheten komemr över mig. Vidare handlar mycket om jobbet. Nervöst inför vad som komma skall då det som hände i förra veckan är rejält känsligt och jag kan äntligen fått en stor snöboll att börjat rulla. Jag hoppas de blir förändringar nu. För längst där inne känner jag ändå lugnet.Var bor ni förresten? Själv bor jag i Kristinehamn.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s