En dag med rast.

Idag är Bamsefar  i skolan, eller på jobbet som han föredrar att kalla det och jag får lite välbehövlig ”rast” under dagen.
Jag tänker tillbaka på hur jag kände mig förra tisdagen då jag fick min första ”rast” efter han flyttat in. Jag hade tänkt göra så mycket, men orkade knappt gå ut med soporna ens. Jag bara satt, la mig och  sov en stund och bara var utan någon som helst ork.

Skillnaden är ganska stor mot idag. Jag har varit nere på jobbet, fikat och hjälpt till med barnen en stund. Nu ska jag ta fram dammsugaren och se om  golvet kommer fram under de stora dammråttorna, hänga en tvätt och sen ska jag sätta mig och läsa. Så se planerna ut och jag tror att de håller.

Morgonen flöt på förhållandevis bra, lite smågnäll och trulighet, men inga större utbrott av ilska eller frustration.
När taxin kom var det inga problem att klä på sig och komma iväg. Jag följde honom ut till taxin som jag brukar och han hoppade in och satt sig. När taxichauffören skulle stänga dörren ropade Bamsefar – En kram också…Och det ville jag naturligtvis ha.
Det var nytt för innan har han bara hoppat in i taxin med ett hej då, sen har han varit fokuserad på att åka utan att ha tid eller tankar på att vinka hej då.

Hoppas nu bara att det är samma goa glada unge jag får hem i eftermiddag, om inte, så får vi väl ta det då ;))

 Ähh, jag kanske tar mig en liten tupplur innan dammsugningen, det såg rätt skönt ut det där….

  Var rädda om er och ha en fin tisdag. // Kram Annelie

6 thoughts on “En dag med rast.

  1. Åh vad gulligt att han frågade efter en kram när han åkte, det måste verkligen ha värmt i hjärtat. Han verkar ju funnit sig bra tillrätta hos er på så kort tid. Och han verkar så go och rar :-)Kram och vila du, dammråttorna finns ju kvar. Det är ju superviktigt att passa på att fylla på energin när man kan.Sov gott ♥ ♥ ♥ Kram kram//Lena

  2. Ta du en liten tupplur när du nu har möjlighet. Vad roligt att det går så bra, ja "bättre och bättre da´för da´" verkar det som. Och han har ju inte bott så länge hos er ännu, så egentligen har det väl inte kunnat gå bättre heller? Strong kille …..och mysig!Ha en skön "rast" och en skön em/kväll! Kramar <3<3<3

  3. Ja ni har rätt båda två, varför stressa med städning, dammsuga kan jag göra i morgon, troligtvis blir det massor av klippning och pyssel i eftermiddag vid köksbordet, så det är ändå lite ogjort jobb att dammsuga…dessutom ligger katten på mattan i rummet och sover, det vore ju synd att störa henne ;)) Kram till er och tack för era kommentarer.

  4. Så bra att det landar i positiva saker för er och att han verkar finna en skön trivsel hos er. Förstår att hjärtat blev varmt när han bad om kramen!Hoppas du gjorde som "fisen" och vilade lite under din rast!Kramen Maritha

  5. Ta vara på dina raster! Och vilken jättego vovve! Tycker att den där Bamsefar verkar sååååå härlig också mitt i allt. Och du vilken toppenmänniska du är, med så stort hjärta!kRam.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s