Minus 20 grader och skolavslutning.

Igår storhandlade vi, julklappar och massor av mat, nu ska nog så gott som allt vara inhandlat.
Nu gäller det bara att få det organiserat också….
Bamsefar har haft en lugn och bra helg, gårdagsmorgonen fungerade bättre en någon skol morgon hittills.

Han tycker det ska bli skönt att inte behöva åka taxi så långt efter jullovet.
Idag är det skolavslutning och sista dagen på gamla skolan.

Min man och jag ska till skolan här i samhället på ett möte idag klockan tio.
Vi hoppas väl få lite information om hur de har tänkt sig Bamsefars skolgång framöver.

Det kommer bli taxi till skolan i framtiden också, men istället för en timmas bilfärd så blir det tio minuter en kvart istället och det gör skillnad.

Igår kväll var Bamsefar lite stökig, inte några utbrott av ilska eller så, men högljudd och uppe i varv. Men han somnade runt klockan tio. I morse var det jobbigt att gå upp, lite protester i form av höga ljud var det men inget mer och det får man väl säga var en ganska bra morgon.

Nu ska jag ta en kopp kaffe innan vi ska ge oss ut i den hemska kylan. Idag är sista dagen med rast fram till den 11/1 när skolan börjar igen.

Vi får hoppas att det blir ett fint jullov och att orken räcker hela vägen ut.

Ha en fin dag och var rädda om er // Kram Annelie

9 thoughts on “Minus 20 grader och skolavslutning.

  1. hoppas de blev br de ni var på. Men vad jag tycker du gör ett bra jobb med "Bamsefar" att ta alla saker med honom, men de ger nog massa till baks kan jag tro, Ha en bra dag de är kul läsa om era dagar. kram från ninni (annelie b)

  2. Skönt att få allt hemhandlat i god tid och slippa trängas de sista dagarna i värsta stressen.Så skönt för Bamsefar att slippa åka så långt varje dag. Hoppas att de har förberett ordentligt på nya skolan inför hans skolstart. Det får vi väl tro, att orken räcker till den 11 januari. Det blir ju inte lika mycket rutiner som skoldagarna, men det kan ju fungera jättebra ändå. Och så hinner ni ju verkligen lära känna honom innan nya skolan sätter igång.Var rädd om dig också//Stora kramen, Lena!

  3. Skulle oxå ha gjort lite godis men har ingen ork till något men imorgon hoppas jag att ajg fixar de. Lite i alla fall.De är första året jag gör egna kort till jul och jag köper oxå. Jag gör de för att jag tycker de är avkoppling och skoj. Inte för att jag måste.Vi klär aldrig granen så tidigt vi heller egentligen. Men att barnen ska få vara med ja då får man ändra lite. Jag tror inte några barn kommer vara hemma på kvällen före i år.Din länk till bloggen fungerar fortfarande inte. Någon bikstav måste vara fel. Synd om inte andra hittar in till dig från mig. Kolla igen.

  4. Att behöva bli osams om granen är ju inget vidare ler så då är de tur att man hittar nya sätt så man slipper sådant. Ja tyckte oxå de va massa pyssel med granen innan nu är de väldigt smidigt.Ja de är så skoj att få julkort tycker ja… de är mest räkningar å reklam som kommer. PÅ tal om vykort har så skickar jag alltid till min mamma när vi åker någonstanns. Inget ovanligt i sig men jag skickar varje dag då. Hon älskar att få vykort å så får hon en lägesrapport vad vi gjort.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s