Vardag igen,

Jaha, då var julhelgen över för den här gången.
Den har varit väldigt lugn och stillsam.
På Juldagen var sonen med hela sin familj här på besök.
Bamsefar höll sig på sitt rum under besöket, men med öppen dörr.
Han har egentligen tillbringat sin mesta tid inne på sitt rum under hela helgen.
Han har byggt lego och mekano i timmar i sträck och där i mellan har han spelat lite på Xboxen. Han har kommit ut och ätit med oss och satt sig i tv soffan och tittat på lite film med oss, men efter en stund har han återgått till sitt byggande.

Han fick även en leksaks dator i julklapp,en som övar stavning, matte och lite annat.
Den pratar och säger när det är rätt och hjälper till när det blir fel.
Den är väldigt populär också.

Nu är det vardag igen och Käre maken åkte i väg på jobb tidigt i morse, han kommer hem på onsdag igen och jag längtar redan.

Vi har varit hundvakt åt en av dotterns små nakenfisar sen julafton och idag kommer dom och hämtar honom. Bamsefar och jag ska strax gå ut en promenad med honom i all snön.

Sen får vi se vad resten av dagen kommer att innehålla. Något jag vet iallafall är att det blir makaroner till middag, Bamsefar beställde det idag, tror han är lite trött på all julmat.
Hoppas ni inte är insnöade eller förfrusna utan att ni har det fint där ute i vårt avlånga land.
Kram

5 thoughts on “Vardag igen,

  1. men va skönt att de funkar med "Bamsefar" men de är väl skönt att du har honom när din gubbe är ut på jobb. Ja nu är d evardag igen skönt. Jag får se vd min dag blir hoppas du får till er. sköt om dej kram ninni

  2. Det låter som ni haft en fin julhelg!Skönt att Bamsefar går in på sitt rum när han vill vara ifred, det underlättar ju en hel del när det fungerar.Vilken bra julklapp, datorn!Hoppas ni det blev en skön promenad i solen!Här har det varit soligt och gnistrande vackert idag//Kram Lena

  3. Tillbaka i stan. Har varit lugnt och bra. Elin har dock varit sjuk hela tiden. Det är segt det där viruset. Mycket is på vägarna. Vi har med oss den ekologiska morotsmarmeladen till dit:) Skönt att ni har haft det fint. Kram Mor!

  4. Så fin och artig han är din Bamsefar, har läst ikapp lite!Ni verkar ha haft en lugn och fin helg med en kille som mår gott hos dig.Hoppas ni har det lugnt!Kram Maritha

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s