Gnällig morgon,

I morse upptäckte jag att jag hade förlagt mitt tålamod någonstans.
Undrar om det hade något att göra med huvudvärken jag vaknade med??

Nåväl, nu har vi ju kommit så här långt på dagen utan några större katastrofer
så då kommer det säkert gå bra resten av dagen också.

En liten sväng ut är det tänkt, bara termometern ville krypa upp lite, känns som om det är för kallt att ge sig ut ännu.

Sen får vi väl se vad vi hittar på att fördriva tiden med på bästa möjliga vis.

En sak är säker, det ska bli skönt när det är kväll och jag får krypa ner i sängen igen. Ska försöka kliva upp på rätt sida med tålamodet på rätt ställe i morgon bitti, allt blir så mycket lättare då..

Kram Annelie

7 thoughts on “Gnällig morgon,

  1. Tålamodet räcker ju tyvärr inte hur länge som helst. Och när det är för lite egentid så hinner man inte ladda batterierna tillräckligt.Skickar styrkekramar till dig, fina vän!

  2. Aj då! Det låter inte roligt med huvudvärk. Och tålamod är en dygd som verkligen har förmågan att smita iväg på egen hand ibland. Det brukar man inte uppskatta själv och tyvärr ingen annan heller. Hoppas att det ger med sig och att du hittar tålamodet! Önskar en bra fortsättning och en ännu bättre dag imorgon.Styrkekramar, Lena!

  3. Vad gulliga ni är, tack!Huvudvärken lyckas hålla i sig trots både tablett, kaffe och frisk luft. Men tålamodet hittade jag faktiskt en gnutta av det låg ganska långt ner i mitt inre, men jag använder det som finns och hoppas på en någorlunda tidig kväll i kväll så att det räcker hela dagen ut. // Kram

  4. Du söta fina kan inte ha tålamodet på rätt ställe varje dag så jag förstår dig.Hoppas kvicksilvret stiger så det blir lättare med utevistelse.Kramen Maritha

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s