Årets näst sista dag.

Gårdagen flöt på bra hela dagen. Bamsefar hade verkligen en toppendag och tur var väl det eftersom mitt huvud värkte för tredje dagen i rad.

När vi var klara med tvätten fick Bamsefar två guldtior som tack för all hjälp och för att han varit så go och glad hela förmiddagen.

Han har inte jättestort begrepp om pengar, så vanlig veckopeng fyller nog ingen
större funktion, däremot blir han glad om han får pengar när han ”arbetat” .

Naturligtvis fick det bli en tur till affären så att han kunde köpa den efterlängtade tidningen. Väl i affären blev det lite jobbigt, skulle han verkligen köpa tidningen eller skulle han behålla pengarna….? Efter en del velande fram och tillbaka så bestämde han sig ändå för att köpa den och han var glad och nöjd.

Jag red lite på den vågen och tog vägen in i klädaffären, han behöver verkligen förnya sin garderob, det har väl inte funnits riktigt tid för engagemang för den biten där han varit innan.
Vi hittade ett par ursnygga jeans och Bamsefar hittade en lime grön huvtröja som han förälskade sig i ( 590 kr, men vad gör man, den var snygg och han ville verkligen ha den). Ett bälte och en ny mössa hann det bli också innan det var dax att gå. Vi tog det på öppet köp och provade när vi kom hem.

Oj vad han tyckte om sina kläder, vi fick ta kort och skicka till min kära dotter så att hon skulle få se och efter duschen på kvällen åkte de på igen så att käre maken skulle få se dom när han kom hem (sent) från jobbet. Ja det var en stolt liten herre det.

Nu sitter han och spelar bilspel efter en lugn och fin morgon.

I eftermiddag beger vi oss in till stora staden och inhandlar det vi behöver till nyårsfirandet. Det är väl inte det ultimata att handla på eftermiddagen, men jag hoppas det kommer att gå bra. Vi får ha en riktigt lugn och mysig förmiddag så vi har ork kvar att trängas med folk i affären.

Ha det fint på årets näst sista dag // Kram Annelie

6 thoughts on “Årets näst sista dag.

  1. Skrattar gott när jag läser att han hade svårt att bestämma sig när han väl stod i affären. Känner igen det där :-)Att du kan gå och handla kläder tillsammans med Bamsefar, det är ju kanon. Dt skulle aldrig gå i den här familjen det kan jag lova. Kanske om jag visste ett speciellt plagg som vi skulle titta på och inget mer. Vad glad man blir när de är så där nöjda över något de fått!Hoppas att det går bra att handla i eftermiddag.Kramar om och önskar ett gott slut på året!//Lena

  2. Ja visst va den fin och nu har min vita slagit ut. den har en knopp till så den får vi njuta av ett tag till.Men gud va lyx med en dotter sedan som kan fixa naglar… jag älskar å ha sånna här naglar känner mig ursnygg å de kan man behöva känna sig ibland anser ja… ler.Ja va så kaxig förr å klarade allt…men nu är jag mer feg fast jag vet innerst inne att jag kan å klarar de mesta. Om jag vill. Har bytt avd på jobbet å de har gått bra. Men jag var inne på min gamla avd igår å nu är jag totalt under isen igen. tyvärr. fast att ingen ordinarie jobbade så sitter de i väggarna. jag känner de där när ja kommer hem. Totalt dränerad.Skolan är oxå en oro… jag har inte läst på så hög nivå. Jag gör inte något halvdans å är orolig att orka för att ja kan de tvivlar ja inte på. Jag har inte svårt för mig men ja jobbar å så har vi fem barn och npf hemma så de är ju inte helt enkelt.Gott nytt år på dig….

  3. Har läst ikapp i dina bloggar och blir varm i hjärtat av hur bra det oftast går för er. Tyvärr kan jag inte ge dig svar på din fråga mend et finns så många här som läser din blogg som kanske kan ge dig råd. Jag läser och lär!Hoppas det gick bra att handla och att ni får en smarrig middag ikväll!Nyårskramar Maritha

  4. Hallå gumms… gött att det fungerar sååå bra med Bamsefar.Sååå glad för er alla´s skull.Roligt att han gillade sina kläder såå mycké.. :o)Jag har köpt mina julgardiner till vardagsrummet på Halens, kollade på deras sida nu. Men, de är inte med längre, så de är nog slutsålda. Jag hittade de nämnligen på Rean där.GOTT NYTT ÅR vännen, ha nu en riktigt mysig dag & kväll.. // Kramen Annelie

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s