Solig söndag.

Gårdagen var en balansgång hela dagen, men efter diverse dispyter, arga tillrop och mycket små groll så blev tillslut kväll.
När Bamsefar till slut kröp i säng kom ängslan över honom och nattningen tog ganska lång tid. Inget gnäll eller bråk, bara behovet av massor av kramar och få höra vilka vi var som skulle vara hemma idag och vad vi skulle göra under söndagen, och sen en massa kramar igen innan han fick riktigt lugn så att han kunde somna.

I morse gick jag upp strax före sju och satt mig med datorn i knät inne i storarummet med bara granen tänd. Där satt jag och väntade på att Bamsefar skulle vakna och undrade hur dagen skulle bli…
Klockan åtta kom Bamsefar upp smygandes med Bamse, Spindelmannen, Renen och Lisa kanin i famnen. Han satte sig bredvid mig och alla mjukisdjuren en, efter en frågade mig om jag hade sovit gott….
Vi satt och myste en liten stund innan det var dax för medicin och frukost.

Nu är det halsbands tillverkning som är på gång, vi har väl hunnit med lite högljudda diskussioner men i det stora hela tror jag nog det blir en fin dag idag.

Solen lyser och istapparna glittrar , det får bli en promenad under dagen, med broddarna på.

Käre maken åker iväg på jobb vid middagstid och väntas hem på tisdag igen.
Idag kommer dottern med pojkvän för att hämta upp den ene lille nakenfisen som har varit här hos oss under nyårshelgen.

Var rädda om er och ha en härlig söndag // Kram Annelie

5 thoughts on “Solig söndag.

  1. Hoppas att dagen förflöt någorlunda lugn och bra. Inte lätt med ruckade läggrutiner, det kan ju göra större skillnad än man tror. Skönt att ni fick lite sol idag. Den är efterlängtad.Önskar dig en fin fortsättning på det nya året//Kram Lena

  2. Hej Lena,Du undrade lite över Bamsefars uppvaknande nyårsdagen. Jag får känslan av att han vaknar upp i ångest varje morgon men vissa morgnar orkar han hålla det under kontroll. Oftast är det just morgonen som är jobbigast för honom. Vi har hittat kvällsrutiner som fungerar bra så gott som varje kväll. Men morgnarna är fortfarande ett litet orosmoment.Att det blev så häftigt just på nyårsdagen tror jag har att göra med alla smällare och fyrverkerier, han var som en uppvriden fjäder under nyårskvällen, det satt säkert i när han vaknade. Kram

  3. Nu har jag lästa hela din blogg och känner så stor beundran för dig. Hur i hela friden orkar du?Mina ord räcker inte till just nu, vet alltså inte vad jag ska skriva, men hoppas att du känner att du är guld värd.Många kramar till dig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s