Måndagsmorgon.

Gårdags eftermiddagen blev ganska intensiv.
Sonen med flickvän och dottern med pojkvän kom på besök och det är inga som helst problem. Bamsefar tycker om den allesammans.
Han spelade bilspel med sonen och svärsonen och var väldigt mycket uppe i varv.
Han hade jätte kul, men som sagt han kom upp i varv som sen tog sin lilla tid att varva ner från.
Allt hade säkert gått jätte bra om det fortsatt lugnt och stilla resten av kvällen.

Klockan åtta satt vi oss framför tv:n och såg på det nya lekprogrammet Minuten, det hade jag aldrig gjort om jag hade vetat hur upp stressande det skulle vara.

Men nu satt vi där och Bamsefar levde sig in i programmet med hull och hår.
Ja, ja tänkte jag, det blir väl en liten längre nattnings procedur men det är ju fortfarande lov från skolan så det löser sig väl.

När programmet var slut, stängde jag av tv.n och förberedde sänggåendet…..Vad hände då?? Jo någon började skjuta RAKETER utanför fönstret…..

Gissa en som blev blev helt upp åt väggarna upp stressad…..jaha, det var bara att lugnt vänta tills de skjutit klart medan klockan gick, tick tack….

Efter mycket väntande låg då äntligen Bamsefar i sin säng, men det är ju inte samma sak som att vara lugn och somna gott.

Klockan hann bli elva innan han lugnade ner sig så pass att han kopplade av så att han kunde somna.
Då var nya ficklampan släng i golvet och instruktionerna över leksaks datorn sönder rivna, och en hel del ilskan ord sagda. Men vad gjorde det. Han sov och jag kunde äntligen få krypa ner i min efterlängtade säng och sova tills klockan ringde halv sju i morse.

Morgonen började i stort sett som kvällen slutade, men nu har vi fått koll på läget och han är den lugne goa killen som han brukar kunna vara när allt stämmer.

Idag får vi besök av socialsekreteraren och förhoppningsvis har hon lite information om framtiden, med korttids osv.

Lite avlastning skulle inte sitta fel, det känner jag.
Längtar till skolan börjar så jag får lite rast o vila under dagen iallafall.

Solen försöker sakta tränga igenom molnen, hoppas den lyckas så att vi får en fin dag.
Nu ska jag försöka få det att se lite anständigt ut här hemma till besöket kommer
Inte för att jag tror hon bryr sig, men ändå .

Ha en fin måndag go vänner,
och var rädda om varandra.
Kram Annelie

9 thoughts on “Måndagsmorgon.

  1. Jag hoppas, för din och allas skull, att det blir någon bra form av avlastning. Så att allt det du/ni bygger inte raseras.Hoppas också på en fin dag, men det ser mest mulet ut. Dagen kan bli bra i alla fall, allt hänger ju inte på vädret. ;)Är lite mörbultad efter att halkat i trappan ned mot vår gata igår. Lyckades hålla kvar en handen i ledstången och den andra i hundkopplet så det slutade bra i alla fall. Avstår dock träningspasset som jag tänkt gå på idag.Kramar med önskan om en bra dag.

  2. Kära nån, det hade kunnat gått illa. Den trappan är livsfarlig, gå runt i stället nästa gång och var rädd om dig. Om det går i genom så har socialen sökt korttidsboende som avlastning varnnan helg,fredag till måndag. Hoppas det kommer att fungera, det är upp till vår kommun, ska på möte v. 3 till dom. Kram o ha det bra vännen.

  3. God middag!Tänk att det behövs så lite i vårt sett att se det hela för allt ska bli upp och ner. Så lätt det är att det blir tokigt. Skönt att det lugnade ser sig till slut iallafall så du fick sova. Och skoldagarna är guld värda så man får en stund för sig själv, annars skulle iallafall inte jag orka. Det vore ju bra om ni kunde få korttids så snart som möjligt. Kramar om och hoppas att solen kom fram, det har den faktiskt gjort här :-)Lena

  4. Jadu, hur rätt man än gör, så behövs det inte så mycket förrän det blir uppskruvat. Känner så väl igen det. Ni är beundransvärda!Hoppas snart ni får till ett fungerande korttids och en välbehövlig vila.Styrkekramar!Nina

  5. Verkar som mina kommentarer inte kommer fram….:-((Hoppas mötet med soc blir bra för er alla med lite avlastning. Du behöver vila lite emellanåt.Har tidigare skrivit att han verkar vara en väldig go kille som gillar att kramas (ibland iallafall) precis som du!Kramar Maritha

  6. Ingela, Jag blir farmor , det är Mikaels tur den här gången och den lille är beräknad till den 24 februari. Vi får väl se om han/hon kommer då eller om det blir lite senare. Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s