Fredag.

Gårdag innebar väntan och längtan. Bamsefars favoritfröken från gamla korttidset skulle komma på besök. Hon skulle ha sina barn med sig och paket.

Morgonen blev lite rörig och jobbig, men vi klarade oss ur det hela och stack ut en stund och skottade snö för att göra oss av med lite överskottsenergi.

Så kom hon då vid halv två, det blev ett kärt möte. Hon har varit den som funnits vid Bamsefars sida från första omhändertagandet och som varit med på inskolning i nya familjehem och funnits där när det misslyckats och när han har kommit tillbaka till korttids…
Jag tror nog att det är hon som känner Bamsefar bäst och som verkligen bryr sig om honom.

När hon åkte hem bestämdes det att hon ska komma tillbaka och ta med sig Bamsrfar på en liten biltur och fika nån gång framöver.

Vi var lite rädda för att det skull bli bråk och elände när hon åkte.
Det blev det inte, inte då…

Vi åt middag, sen tog vi pulkan på en riktigt lång promenad och alla mjukisdjuren fick följa med, i det kunde man se att han var lite i obalans, Bamse och de andra mjukisdjuren har fått stanna hemma mer och mer, ju tryggare han har blivit här hemma.
Vi pulsade och gick i en och en halv timma, vi var båda trötta och svettiga när vi kom hem.
Det här bådar gott, tänkte jag.

Så var det dax att ringa mamma, som alltid på torsdagar.
Det gick bra och allt verkade hyfsat lugnt.

Det blev kvällsmat och det sista av Bollibompa, sen bröt det lös, allt som fanns där inne….

Där rök min tidiga kväll, det blev mer eller mindre slagsmål istället.

Men klockan nio hade vi blivit sams, kramats och natt proceduren kunde börja.
Halv tio sov den lille herren och jag tassade snabbt ner till min säng och somnade som en stock.

Idag blir det besök nere i Bokhandeln på förmiddagen och besök på bibban på eftermiddagen. Vi ska lämna tillbaka filmer och låna en ny till kvällens fredagsmys då Bamsefar och jag är ensamma hemma, ja och så katten också förstås

Sen sitter jag här och undrar varför inte skoltaxin hör av sig, det vore ju ganska bra att veta hur dax den kommer på måndag morgon.
Jag har ringt det telefonnumret jag har och uppgett mitt nummer för en telefonsvarare, så det är väl bara att fortsätta vänta och hoppas på det bästa.

Ha en fin fredag// Kram

2 thoughts on “Fredag.

  1. Oj…ja det blev väl många känslor på en gång som rördes upp. Inte så lätt att hantera, stackars 😦 Och inte så lätt för dig att ta hand om allt detta heller när det ska ut. Men tänk ändå så bra det gått med allt hittills. Ni har ju ändå inte kännt varandra så länge. Jag tycker att du är kanonbra på att förstå och läsa Bamsefar redan. Vilken söt katt du har :-)))Konstigt att inte taxibolaget hört av sig? Jag skulle bli jättenervös och ringa igen.Ha nu en fin dag på biblan och hoppas att ni inte går vilse i snöyran//Kram Lena

  2. Men lilla gubben 😦 Undrar hur medveten han är? Är han orolig att han ska behöva flytta, och byta familj igen? Det måste bli många känslor inom honom iaf, att träffa personer från soc, korttids och så prata med mamma… Kraken <3Så glad att han är hos er, och så småningom känner han säkert att han kan lita på att få stanna…Hoppas helgen går bra för er och att du får några små pauser då och då… Sen önskar jag er en bra skolstart med taxi och allt som ska funka!Kramar om massa!Nina

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s