Sista dagen inna skolan börjar.

Äntligen är den då här, dagen innan skolstarten.
Som jag har sett fram mot denna dag.
Jag hade planerat att vi skull vara ute mycket under dagen för att stilla nervositeten med massor av kroppsarbete.
Men ute är det rena rama isbanan och det lockar inte alls till utevistelse.
Hoppas det blir något bättre framåt eftermiddagen.

En så länge är allt lugnt och bra, Bamsefar sitter och skruvar och grejar inne på sitt rum med musik på normal ljudnivå.

Men jag befarar att nervositeten inför allt det nya i morgon kommer smygande under dagen för att explodera under kvällen.

Taxin kommer 8.30 och jag har fått löfte om att få följa med i den första dagen, eftersom jag ska vara med under hela skoldagen.

Idag kommer våran dotter hem på middag, hon har sin pojkvän och sina två små underbara hundar med sig, nakenfisarna Lincoln, (som är rätt hårig nu för tiden) och Chester.
Vi som alltid har haft stora hundar trodde inte vi skulle tyckt om småhundar, men kärleken var total vid första mötet och de är så fina våra små ”barnbarn”
När de inte varit här på ett tag längtar man efter dom, som idag.

I början var Bamsefar lite reserverad men han har accepterat dom fullt ut och tycker nu mera att det är roligt när de kommer.

Önskar er alla en fin söndag och jag tror många drar en lättnadens suck över att skolan sätter igång i morgon och vardagen tar vid.

Kram Annelie

7 thoughts on “Sista dagen inna skolan börjar.

  1. Javisst blir det skönt med den vanliga vardagslunken igen och du får lite raster.Fina snölyktor ni gjort!JHoppas det inte blir så jobbigt med nervositeten för Bamsefar men det låter ju bra att du med din trygghet är med första dagen.Ha en fin dag!Kram Maritha

  2. Det låter som ni har en bra dag framför er. Men som du säger så är ju risken stor att oron kommer smygande, men då vet du ju varför. Det är jualltid lättare att veta varför oron och ilskan uppstår, lättare att behålla lugnet och prata om det som är på gång.Kul att det funkar så bra med din släkt, hundarna och Bamsefar. Å visst längar även jag till skolstarten, även om det inte blir förrän på tisdag hos oss. Så det är en hle lång dag extra eftersom skolan har stängt för utbildning på måndag :-(Kram och ha en fin dag inomhus//Lena

  3. Ja jag hoppas de ska glädja Greta när hon får kortet. Vi måste ta oss tid att åka dit en dag med.Ja de handlar väl om insikt oxå… att inse vad som är viktigt. Jag har stretat på så hårt i alla år… å jag orkar inte längre. Men samvetet tär rejält då min man får ta stora bitar i liovet stundtals. Rädd att han ledsnar på mig.

  4. Åh så fin bild på små vovvarna *L*Ja nog vill man har lite vardag nu efter all lovledighet. Men jag är lite tudelad där nu. Anton trivs ju inte i skolan så det blir en kamp att få iväg honom. Men när han väl är där så njuter man av tystnaden och ensamheten. Lite själavård. Jag kommer vara med honom nu första dagen ett par timmar för att han ska kunna slappna av lite mera. Han har haft stress huvudvärk i fyra dagar nu för att det är dags för skola.Ha en jättefin dag och många kramar från mig uppe i norrLinda

  5. Hej Hoppas det går någorlunda under dagen Måste vara jobbigt för er alla med att ta hand om en sådan grabb Men oftast har dom mycket kärlek att ge tillbaks också och då brukar det nog gå bra eller hur men det är nog skönt att det blir vanlig vardag nu för dom flesta kram på dig

  6. Tack snälla gulliga ni för era kommentarer, det gör mig så glad att någon bryr sig och orkar läsa det jag skriver. Hittills under dagen så har det varit en jätte bra dag. Bamsefar har varit ute lite i två omgångar under dagen. En är det inte kväll och mycket kan hända. Men i kväll är vi två som kan hjälpas åt om det skulle uppstå problem. Monica, nej det är kanske inte det lättaste att ta hand om ett barn med särskilda behov, men vi försöker göra så gott vi kan. Bamsefar har bara bott här lite drygt en månad, så en har vi mycket vi ska lära om varandra innan det flyter på någorlunda.Kram och ha det gott alla fina.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s