Fredag.

Gårdagen blev fin, det var en lugn morgon utan krussiduller allt gick smidigt och bra.
Jag vinkade av Bamsefar när han hoppade in i skoltaxin.
Gick in och satte mig vid datorn en stund och inväntade solen.
När den väl kom, klädde jag mig varmt och gick ut på en timmas promenad.

Maritha skrev att jag skulle lägga in det i schemat varje dag för att må bra, och så är det ju tänkt och planerat. Fast en så länge har varken orken eller tiden funnits, Bamsefar har bara gått i skolan denna veckan och det var mycket jag låg efter med, sömn bland annat och saker som inte funnits tid till här hemma, men bara jag kommit ifatt mig helt och hållet så ska det minsann promeneras…

Efter promenaden kröp jag upp i soffan bredvid Zikoria, vår lilla prinsessa. Hon spann så gott och jag somnade snart och sov i nästan en timma, åh så gott det kändes.

Sen var det hög tid att börja rulla köttbullarna vi skulle ha till middag och förbereda mig på Bamsefars hemkomst.

När han kom hem hade även Käre maken kommit hem med sin lastbil och Bamsefar fick följa med ut och klättra upp i lastbilen och sätta sig bakom ratten, det var stort.

På kvällen var det dax för mammasamtal, det gick bra, men jag upplevde att Bamsefar blev ledsen efter samtalet, lite låg på något vis.

Det var kanske något som blivit sagt eller en känsla som kommit, för när det var tid att sova var det väldigt svårt att koppla av. Jag fick säga till flera gånger och klockan var närmare halv elva innan sömnen äntligen kom.

Men i morse var han glad och pigg och blev klar i så god tid så att han till och med hann sätta sig och bygga lite lego innan skoltaxin kom.

Skoltaxin ja, en har jag inte hört något, så idag får Bamsefar lov att sluta 40 minuter tidigare en vad det står på schemat…..

Undrar om jag ska ta mig ut på en liten promenad eller om jag ska dammsuga??

Det känns som om det lutar åt promenaden….

Kram Annelie

3 thoughts on “Fredag.

  1. Men Å Annelie vilka härliga bilder :-)Skönt att solen kom till dig också så du fick en härlig promenix.Vad häftigt att få sitta i lastbilen…hur nöj vart han då *ler*Det är kanske nte så konstigt att Bamsefar blir lite orolig när han pratat med mamma. HOn lever ju inte med honom längre och blir ju inte delaktig. Han ser henne ju inte, vilket oftast är viktigt för dessa barn.Skönt att han var glad imorse igen . MEn hur svårt kan det vara at ordna så taxin fungerar?Ken inte soc stå för en del av resorna? Så löste de det för oss en period för att inte Junior skulle behöva oroas.Onm jag va du skulle jag definitivt låta snabeldraken vara hungrig och ta en promenad istället ;-)Kram och önskar en fin fredag//Lena

  2. Jo du, Lena vi ska nog få ordning på taxin (hoppas jag) det ligger ju hos soc nu och dom ska ta itu med vår käre rektor som tydligen håller hårt i pengapungen..Vi ska på skolmöte den 25/1 är det inte löst till dess så ska han allt få sina fiskar varma.Solen lyser inte lika fint idag,så kameran fick stanna hemma, men frisk luft är ju aldrig fel.Ha en mysig fredag/ Anneli

  3. Kan tänka mig att Bamsefar tyckte om att få sitta bakom ratten i den stora lastbilen.Så svårt att inte veta vad som gjorde honom orolig av samtalet.Hopppas ni får en fin helg!Kram Maritha

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s