Reniga Söndag..

Hela helgen har varit riktigt mysig, trots regn och rusk.
Bamsefar har varit på gott humör och tyckt det mesta har varit ok.

Natten mellan lördag och söndag var vi hundvakter åt dotterns två små nakenfisar.

I början när Bamsefar flyttade till oss så tyckte han att de var lite obehagliga , men nu tycker han väldigt mycket om dom.
Chester, den mörkare av de två, låg i Bamsefars knä när vi åkte in för att lämna till baka dom idag. Det tyckte både Bamsefar och Chester var mysigt.

Sen åkte vi vidare till sonen och hans familj för att ta en fika. De har fyra barn,från 14 år – 4 månader. Den näst minsta Elvin på 2 1/2 år och Bamsefar går ganska bra ihop, så länge inte Bamsefar tar alla bilarna eller inkräktar allt för mycket, för Elvin är inne i en period med ganska mycket, MITT…..

Men de tycks komma rätt bra överrens, det är härligt.

På hemväg åkte vi förbi en Rice/spice restaurang och köpte hem lite mat, det var nog ganska nytt för Bamsefar, för han poängterade gång på gång att det här är min mat, bara min mat och klappade på kartongen med nudlarna och kycklingen.

Han orkade inte äta upp allt, men som sagt, det var hans mat, och han sparade det som var kvar av den, stängde kartongen så fint och sa en en gång, -Det är min mat, bara min mat.
Och vi höll med såklart, för så var det ju.

Nu har Bamsefar städat sitt rum, det är han väldigt duktig på och jag har suttit här en stund vid köksbordet med Käre maken, mätt och belåten.

I morgon blir det besök hos vår LSS handläggare för första gången.,
Som tur är följer Bamsefars socialassistent med också, annars hade vi väl blivit helt överkörda ( eller har jag bara fördomar om hur sådana möten går till?)

Kram och ha en fin fortsättning på söndagen.// Annelie

7 thoughts on “Reniga Söndag..

  1. Ni borde testa "satay thai" här, åt där idag och det var Riktigt gott!Man får välja mellan div maträtter (grytor, wookat mm) och sen bestämmer man själv vilket kött man vill ha till 🙂 nomnomnom!

  2. Vad kul att han tycker om de söta hundarna och trivs när de är hos er.Skönt att helgen har varit lugn och skön, trots tråkväder.Hoppas mötet går bra och dina fördommar inte besannas!Kram Maritha

  3. vad bra att han trivs med de gulliga hundarna! Det är säkert nyttigt för honom att kunna umgås med dem och att de tycker om honom!Lycka till på mötet i morgon, tryggt att ha ett extra stöd med sig. Kram Agneta

  4. Det låter som ni haft en fin helg. Och visst är det gott med sån mat, lite mysigt att få sitt eget på det där viset för BAmsefar såklart. Vad kul att han går så bra ihop med hundarna och med barnbarnet. Det måste ju kännas skönt för er. Visst är det bra med stöd när man ska på möten, men LSS har iallafall inte jag fårr några dåliga erfarenheter ifrån…än!Det går nog bra. Sov Gott nu, Kram Lena

  5. Vad roligt att Bamsefar trivs så bra med hundarna. Tror det är nyttigt om de har djur omkring sig ibland. Lycka till med mötet med LSS-handläggaren. Hoppas det blir bättre än du tror just nu!Kramar om dig!//Bellan

  6. Hej..! Kom just på mig att jag glömt att svara på din tidigare fråga. Anton är 12 fyller 13 i februari. Han ska alltså (hoppas jag) Få gå vidare till sjuan till hösten. Men jag vet ej hur det blir. Han kommer bli förtvivlad om han inte får det. Hujja jag stålsätter mig för det som kommer. Om man nu kan det.Hoppas du/ni har det bramånga krama från mig i norr.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s