Lek.

Lördag morgon började riktigt bra, så bra så jag höll på att glömma medicinen.
Men bara för en kort stund…

Vi tog en riktigt lång promenad i det kalla, soliga vintervädret.

Kylan bet i kinderna, men det var skönt att få gå där i solen och njuta av ljuset.
Rödkindade och fina kom vi hem och satte igång med att laga mat.

Efter maten blev det lek på köksbordet.

Det kopplades sladdar och kördes, det var väldigt intressant.

Kopplade man trådarna till en mätare kunde man se hur mycket ström den lilla handgenaratorn gav, och kopplade man dem till en liten glödlampa fick man den faktiskt att lysa. Allt detta var väldigt häftigt och kul tyckte Bamsefar.

Sen blev det kväll och vi bänkade oss framför tv:n och såg på Saltkråkan och åt lite lördagsgodis, allt var frid och fröjd.

Ja så var det då läggdax och allt upprepades från i går kväll….Han speedade upp sig själv, blev aggressiv och väldigt , väldigt intensiv i sitt sett att vara.
Det tog tid innan han lugnade sig så att han kunde somna. Klockan blev elva och lite till innan det blev tyst inne på hans rum, då hade han stängt dörren och alla gosedjur låg slängda på golvet.

Nu på morgonen vaknade han lugn och fin igen, vet inte vad det är som kommer upp på kvällarna i hans tankar som sätter i gång allt detta bråk.
Vi ska till läkaren i morgon och diskutera medicineringen, jag hoppas verkligen, både för Bamsefar och för våran skull att det kommer att bli till något bättre.

Nu ska jag börja med middagen, fast helst av allt skulle jag vilja dra en skön filt över mig och lägga huvudet på en go kudde och sova ett par timmar.
Kram på er // Annelie

5 thoughts on “Lek.

  1. Det är ju jättebra att ni ska till läkaren i morgon, bra för dig att få information direkt. Och att kunna ta upp detta med hans jobbiga kvällar, både för honom och eran skull. Lycka till då och ha en fortsatt bra söndag! Kram Agneta

  2. Ja de blir nog väldigt bra men de är lite jobbigt medan man håller på. Men sedan då blir de härligt…Hoppas du haft en bra helg. Jag har jobbat å nu går magsjkan på jobbet så de är att jobba med ångesten.

  3. hej vännen , hoppas måndgen blir bra, förstår att de måste ta massa energi hos er, jag skulle inte fixat. Här är de sol nu får se vad min dag blir känner lite förkylning eller nåt sånt. Men hoppas ni får en fin dag. kram annelie från annelie

  4. Det är inte lätt att veta vad det kan bero på att han speedar upp inför sänggåendet. Kanske han ska göra sig iordning en stund innan läggdags, så han hinner varva ned i soffan en stund och sen gå direkt i säng utan att behöva något avbrott? Han kanske hinner bli övertrött?Det var ju bra att ni ska till läkarn, de kanske vet om det har nåt med medicineringen att göra, eller att det går att lösa den vägen. Jag har sagt det förut, men det tål att upprepas. Jag tycker att du är fantastisk som fixar Bamsefar så bra. Ni har ju känt varandra så kort tid…Kramar till dig vännen//Lena

  5. Min Tjabolina hade det också jättejobbigt med sänggåendet som skolbarn. Ofta var det dagens intryck som satte sina spår så vi gjorde en bilddagbok som vi tittade igenom på kvällarna över vad som hänt under dagen både i skolan och hemma; alltså dagens schemabilder satte vi in i en fotobok så pratade vi om det som hänt liksom. Dessutom upptäckte vi att det var jätteviktigt att Tjabolina kom isäng INNAN hon blev riktigt trött för sen blev hon övertrött och då var det helt omöjligt. Kanske nåt av det jag skrivit kan funka även för Bamsefar?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s