Läkarbesök.

Morgonen började med buller och bång. Hårda ord och slag…
Skönt att man har haft några lugna morgnar nyligen som man kan tänka tillbaka på.

Självklart är han trött, han somnar ju inte från framåt halv tolv om kvällarna och upp samma tidiga tid som vanligt, och naturligtvis är jag också trött. Inte så underligt att vi kraschar ibland …. Men ack vad det tar på krafterna.

Bamsefar hade bara halvdag i skolan idag, eftersom vi hade ett läkarbesök in bokat.
Klockan ett hämtade jag honom på skolan och vi stack iväg till doktorn.

Hon lyssnade verkligen och förstod problemet så nu känns det bra.
Vi ska börja med en annan medicin som kommer att hålla i sig hela dygnet plus att vi kommer att få en tablett så att han kan koppla av och sova på kvällen.
Det är ju ohållbart att han stressar upp sig så att han somnar så sent som elva halv tolv.
Det orkar varken han eller vi, eftersom vi inte kan lägga oss fråns han somnar.

Nu blir det ju en inkörningsperiod på nya medicinen så vi kommer ju inte märka någon skillnad de närmaste veckorna, men bara vi ser lite, lite skillnad så är jag nöjd, då är vi ju en bit på väg.

Nu är det pappa samtal på telefonen, sen blir det kvällsmat och förhoppningsvis en någorlunda tidigt kväll. Jag skulle behöva det känner jag.
Den nya tabletten till natten kommer att dröja en till två veckor innan vi får, men man kan ju hoppas på en tidig kväll ändå…. ;))

I morgon är det möte på skolan, hoppas verkligen vi kommer fram till något bra.
Jag vet att Bamsefar gillar sin skola och sin fröken. Hans fröken tycker om honom också, men hon erkänner att han är energi krävande, hon somnade klockan halv nio i soffan i fredagskväll, sa hon,det kanske behövs en elevassistent, vad vet jag??

Och här hemma behövs det lite avlastning…….och på onsdag kommer LSS handläggaren på hembesök, innan beslutet ska tas. Så det är ju pågång ;0))

Ha nu en riktigt fin måndagskväll, Kram Annelie

9 thoughts on “Läkarbesök.

  1. Det kommer bli fint det här, bara allt fåt ta sig tid och lugna ner sig på alla sätt :)Sen, om något år, när jag är stor och han van vid allt kanske vi kan vara avlastning också! 🙂

  2. Vad skönt att det verkar fixa sig med det mesta. Ni har haft lite flyt med inbokade möten och läkarbesök och LSS i rätt tid. Det blir nog kanonbra när allt kommit till rätta. Hoppas att Bamsefar kunde komma till ro ikväll så ni alla fick sova tidigt//Kramar omLena

  3. Jag hoppas att alla instanser ser helheten för Bamsefar så det blir bra resultat av allt ni jobbar mad nu. Ingen av er mår ju bra av att inte få vila ordentligt!ha en bra dag!Kram Maritha

  4. Det är ju mycket som måste gås igenom för att det ska bli på bästa sätt för er alla, men jag tycker att det verkar gå åt rätt håll i allafall. Skickar en massa styrkekramar ❤

  5. Tack för kramar och uppmuntrande ord, de värmer och betyder massor i den dagliga kampen som det faktiskt är just nu.Vi hoppas verkligen att den nya medicinen ska bli bra och att det snart kommer igång med avlastning.Till dess är det bara att kämpa vidare. Kram till er alla och tack.

  6. Hoppas det funkar bra med medicineringen sen, det gör det säkert. Tjabolina hade mycket utbrott som liten men ingen läkare gick med på att prova medicin utan alla pratade om att det handlade om miljön. Visst hade de rätt, men samtidigt tänker jag på hur många jäkla (ursäkta ordet) år i skolans värld som gick till spillo i stora utbrott och tårar och allt möjligt. För hur mycket än läkare och psykologer osv sa till skolan att det handlade om miljön så var det ju ingen som gjorde nåt åt det heller…. Och så himla enkelt är det inte att ändra miljön så den passar alla heller tänker jag idag. Hon har inte så mycket utbrott idag min Tjabolina. Hemma har hon aldrig några utan de som kommer är i samband med hennes jobb och jag tror också att det handlar om både mognad och att hon har bättre möjligheter att förklara sig nu när hon är äldre så det är därför det har blivit bättre.Kram på dig, du är en så bra extramamma till Bamsefar tycker jag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s