Lördags lugn….

Igår innan det var dax att sticka iväg till skolan blossade det upp igen och det var en ilsken Bamsefar som stack i väg till skolan.

Enligt loggboken som jag läste när han kom hem, hade skoldagen varit bra, men väl hemma igen märktes det av irritationen och han var lite bökig en stund innan han lugnade ner sig och allt blev frid och fröjd.

Dottern var ju här med hundarna och Bamsefar gillar henne verkligen, hon fick massor av kramar innan hon åkte hem och Bamsefar var lugn och harmonisk hela kvällen.

Han smaskade på lite chips och salta pinnar och vi såg på Barda tillsammans.
Sen kröp han i säng och somnade ganska omgående, kvart i nio när jag tittade in i rummet sov han så sött.

I morse vaknade han tio över sju, gick på toaletten och kröp ner i sängen igen, utan att vare sig ropa på mig eller göra några oljud från sig…

Det har aldrig hänt innan och han fick massor av beröm för att han tagit det så lugnt på morgonen.
Han bad om medicinen och sen gick han upp och klädde på sig.

Hoppas verkligen att inte detta är en engångsföreteelse, utan ett tecken på att den nya medicinen dämpar ångesten som han brukar vakna till.

Efter tomtegröten som är den ständigt återkommande frukosten tog vi oss en skön och lång promenad i blåsten. Bamsefar protesterade över att vi skulle gå längre en till sopcontainern och slänga soporna, men han hängde trots allt med på promenaden och vi fick oss lite välbehövlig frisk luft.

Nu bygger han lego inne på sitt rum och jag ska börja förbereda middagen.
Önskar er en fin fortsättning på helgen.
Kram Annelie

5 thoughts on “Lördags lugn….

  1. Tänk att det är så vanligt att det blir protester när man ska ut genom dörren. Så tydligt det märks då att det är svårt att byta från en aktivitet till nästa och sen när man väl kommer ut så brukar det gå jättebra :-)Vilken söt katt som sitter på trappan!Önskar dig en trevlig fortsättning på helgen och hoppas att det är medicinen som gör att Bamsefar var harmonisk.KramKram goa du//Lena

  2. Så skönt det vore om han fått en bra medicin nu. Hoppas att det är så.Kan bara säga att jag blir trött när jag bara läser om dina dagar. Önskar er en fin söndag också.Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s