Torsdagskväll.

Morgonen idag blev nästan lika stökig och jobbig som igår, men iväg kom Bamsefar och i skolan var han på bättre humör, förutom sparken som fröken fick på smalbenen strax efter samlingen.

Jag har haft en bra dag här hemma, städat, tvättat, sovit, dammsugit, tagit en promenad och bakat en morotskaka.

Så mycket energi var det länge sedan jag hade.

Bamsefar var på gott humör när han kom hem, byggde lite vägar med kaplastavarna och lekte på golvet en bra stund.

Sen blev det middag och han åt med riktigt god aptit, det var pasta idag, det är favoriten.
Just nu sitter han på sitt rum och ser en film, det är mamma dag på telefonen idag, men vi får inte tag i henne. Vi har lämnat ett meddelande så jag hoppas hon hör av sig. Annars vet jag faktiskt inte hur han kommer att reagera, det har inte inträffat någon gång innan.

Nu ska han få lite kvällsmat, sen blir det Halv åtta hos mig på tv:n innan kvällsförberedelserna börjar.
Önskar mig en lugn kväll i kväll och jobbar på att få en sådan.
I morgon är en ny dag med nya glädjeämnen och bekymmer.

Jag får besök från de som har kontrakterat oss som familjehem i morgon (därav morotskakan), mötet var redan inbokat, men eftersom det blivit som det blivit så har vi väl lite annat att prata om kan jag tänka.

Lev väl mina vänner // Kram Annelie

5 thoughts on “Torsdagskväll.

  1. Trist att det blir så jobbiga morgnar för er. Det tar ju så mycket på krafterna. Det låter bra att du kände dig piggare och fick mer gjort än på länge. Det kan ju bero på att du bestämt dig i ditt beslut angående Bamsefar. Det kan ju verkligen "äta" på en annars med tunga beslut innan man kommit dit hän att man vet hur man vill ha det, vad som blir bäst i längden.Kramar om och hoppas att mötet går bra imorgon. Jag vill också ha morotskaka ;-)Sov gott! Lena

  2. Jag hoppas mötet går bra trots att det blir annat att prata om. Men beslutet gjorde nog att du fick lite energi när du vet att det blir ändring.Hoppas kvällen blev bra och att dagen börjar lugnt.Fredagskramar och den fina // Maritha

  3. Har inte läst på några dagar och ser att du har valt att avsäga dig ditt uppdrag. Jag förstår samtidigt som de gör ont i hjärtat. Men man är inte mer än människa och vad ska man göra? Jag är ledsen för grabbens skull och jag hoppas att de hittar ett boende som fungerar. Att han får den hjälp och det stöd han behöver för framtiden. Lider med alla dessa barn som inte klarar av livet riktigt och som ständigt lever i detta kaos. Ja beundrar er som försöker hjälpa andras barn och förstår som sagt när de inte går. När orken tar helt slut.Finns här.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s