Våren är på väg…

Ja åtminstone känns det som det idag, solen lyser från en ljusblå himmel och allt regnande de sista dygnen har tagit bort massor av snö. Det porlar och rinner utefter bergsväggar och i diken.
Idag plockade jag lite blåbärsris när jag var ute på en timmas lång skön promenad. Jag har satt det i vatten, så att jag kan njuta av våren lite i förväg genom att se blåbärsriset slå ut här inomhus.

I morse vaknade Bamsefar strax innan sex och det var en hel timma senare en i går, så jag är glad och tacksam för det.
Han vaknade på gott humör, men var väldigt pigg och intensiv, vilket inte jag är så dax på morgonen, kan jag upplysa.

Det var mer en en gång jag fick bita ihop och inte låta min trötthet och irritation ta överhand. Men vi fixade det hyfsat bra och morgonen blev flöt på utan några större problem tills skolbussen kom.

När Bamsefar kommit iväg drack jag en kopp kaffe i lugn och ro, sen plockade jag fram mina stadiga goa Viking gympaskor och gav mig ut i solen.
Det gjorde jag alldeles rätt i, för oj så skönt det var och så härligt lätt det kändes om fötterna att inte gå omkring i de tunga vinterkängorna…..

Det värsta, eller det enda dåliga med att solen lyser är att jag ser hur mina fönster ser ut och att det skulle behövas städas här hemma. Det är mycket som ligger efter…men tids nog räcker säkert orken till det också.

Just nu behöver jag nog samla kraft och energi så jag har ett litet lager till nästa vecka då det är sportlov här hos oss. Då blir det ingen rast på hela veckan, så jag njuter nu och skjuter allt annat på framtiden.

Ha en fin dag, hoppas solen lyser på er också.
Kram Annelie

7 thoughts on “Våren är på väg…

  1. Hej! Vilka härliga bilder, det låter som en underbar förmiddag. Strunt i fönstren ;-)Jag kan tro att du behöver all energi till nästa vecka, långa lov är ju ingen höjdare. Jag har så svårt att förstå att ni fick avslag på fritids, det är ju lika viktigt för Bamsefar med rutiner och det sociala som att orken ska finnas där hos dig. Undrar vad de tänker med!!!Hoppas att resten av dagen blir bra den också, Kram på dig vännen!Lena

  2. Ja jag njuter av de som är. Jag njuter av att orka. att jag faktiskt fick denna ledighet. Jag är glad och nöjd och jag försöker se de positiva. Hoppas du har en fin dag själv å att de är lugnt hemma.

  3. Att se solen är härligt, den har vi haft alldeles för lite av i vinter tycker jag. Det är ingen ide´att tvätta fönstren ännu, då får du bara tvätta om dem så njut ute istället! Hoppas det blir en lugn och skön kväll ❤ Kram ❤

  4. Hoppas sportlovet går bra. Jag vet precis vilken trötthet man känner när man inte får nån egen tid att hinna ladda på… Det är så intensivt varje sekund…Massvis med styrkekramar, vännen!Nina

  5. Man får väga det positiva med solen mot att se hur fönstren ser ut, det kommer att regna mer så låt dem fortsätta se ut så.Skönt att du fick en härlig promenad i solen, det ser alldeles underbart ut med barmark!Ha det gott vännen // Kram Maritha

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s