Igår vår, idag vinter..

Jag vaknade kvart över tre i natt av ett ljud, det lät som om en dörr stängdes, jag låg vaken ett tag och lyssnade men inget mer hördes och det verkade lugnt, så jag kopplade av lite och slumrade lite till och från..

Jag vaknade till flera gånger av att jag hörde små ljud, men allt verkade lugnt och Bamsefar var på sitt rum, så jag orkade inte gå upp och se vad det var som hände. (skulle tro att han satt på en film i sitt rum och tittade på den, ljuden lät som filmprat)

Jag kan ju inte påstå att jag sov gott, men jag halvsov fram till klockan ringde vid sex tiden, då såg jag att det lyste svagt från Bamsefars rum.
Jag hoppade in i duschen och när jag var färdig där och kom upp på övervåningen var det släckt.

Jag stökade omkring i köket, drack mitt te och läste tidningen. Vid sju gick jag in och tände fönsterlampan och sa godmorgon.
Han var på ett uselt humör, inte aggressiv bara retlig och provocerande till den milda grad.

Men tack vara att jag är ganska utsövd (middagslurarna) och för att jag njutit så av de senaste ljuvliga soldagarna, var jag lugn , hade tålamod och fick allt att flyta hyfsat bra.
Efter en timma ungefär la det sig och allt var bra när han gav sig iväg till skolan.

Nu ska jag snart ut till tvättstugan och ta hand om veckans tvätt.
Sen kommer min ena son hem på besök med sin sambo. Det blir antagligen sista besöket de kommer ensamma, nästa gång är förhoppningsvis ett litet nytt människoliv med och besöker farmor för första gången.

Det ska bli så spännande med ett nytt litet barnbarn, det femte i ordningen, tänk vad lyckligt lottad jag är med barn och barnbarn.

Nu ska jag trotsa snön och ge mig ut en liten sväng innan tvätten ska få sig en omgång.
Ha det så bra och var rädda om varandra.

Kram Annelie

8 thoughts on “Igår vår, idag vinter..

  1. hej så de är dags med ett litet knyte hos dej med. Men tur att de gick bra med Bamsefar att de fixa till sig att du var utvilad som du säger. Ha en bra dag då så hörs vi. kram

  2. håller med om att det är spännande när det är ett litet barn på väg. Vårt yngsta blir snart 4 år, så fort tiden går! Hoppas att du fick en skön promenad och en bra dag iövrigt. ❤ Kram ❤

  3. Så Bamsefar var vaken inatt, ja, det känner jag igen. Men oftast är Sandra utvilad iaf eftersom hon somnar relativt tidigt. Vanligt att personer med autism (och liknande) sover dåligt på nätterna, eller inte behöver lika mycket sömn som dom flesta andra. Hoppas resten av dagen funkar för er <3Ååh, vad mysigt med en liten till 🙂 🙂 :)Kram Nina!

  4. Aj då, har du en liten nattsuddare. Det låter ju inte så bra om han håller på och vänder på dygnet. Det blir nog inga bra dagar då.Ja idag känns det otroligt långt till våren igen. Tur att du var ute och fångade solen så vackert. Ha så kul trots tvättberget och gå försiktigt i halkan.Kram kram fina du//Lena

  5. Ja idag är de vinter. Har kommit stora mängder snö här och mamman fick aningen med motion å frisk luft då maken grejjar med badrummet. Ja de blir himla bra å de ska bli så skönt att få att klart å få in allt å rensa i alla påsar som står. August är piggare… snorig och så. Nu ska han gå ut en liten stund på gården å få lite luft. Men han blir allt hemma några dagar så han får tid att bli bra.Hur är de mer er annars? Rullar de på?

  6. Så mysigt att de har ett litet knyte med sig nästa gång de kommer på besök!Hoppas det var tillfälligt att han var vaken på natten så han inte blir trött på dagen.Ha en fin fredag!Kram Maritha

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s