Hej där….

Nu har jag varit lite lat med bloggandet över helgen.
I lördags hade jag min fri dag, då var jag med bästaste Emma på konsert i Borås.
Vi åt god mat på Kinarestaurang och delade på en flaska vin, det var jätte mysigt,
Efter det blev det en kort promenad till Åhaga där konserten var.
Vi var där för att lyssna på Caroline af Ugglas.
Hon var så himla bra, vilken scennärvaro, hon gav hela sig själv och lite till.
Jag tror nog att både jag och Emma var mer en nöjda med kvällen

Bamsefar och Kära maken hade film kväll och de hade haft det jätte bra de också.
Morgonen därpå fick jag sovmorgon, hipp, hipp hurra….
Jag låg till klockan nio och hade det väldigt skönt.

Söndagen gick i lugnets tecken, Bamsefar byggde lego mest hela dagen.

Idag måndag har vi haft ”möte” här hemma hos oss. Det blev inte mycket sagt egentligen, mer en att de försöker jobba på en lösning som ska vara bra och beständig för Bamsefar.

Vi bestämde ett nytt möte i mars, då förhoppningsvis vet dom så mycket mer och vi kan börja jobba på en flytt för Bamsefar.

Idag har han varit på fritids och var nöjd och belåten när han kom hem, och att han dessutom fick ett kort från min kära vän Agneta i brevlådan gjorde dagen ännu bättre. Tack Agneta !

Nu har jag tvättstugan fram till klockan åtta, sen blir det nattning av Bamsefar och en stund i tv soffan i lugn och ro innan det är dax för sängen.

I morgon ska vi på handledning, det känns faktiskt riktigt bra. Vi har varit hos den här handledaren förut, när vi hade ett annat fosterbarn och vi trivs jätte bra med henne. Hon är verkligen duktig.

Ha det så gott och var rädda om om varandra.
Ge någon som behöver det en liten kram, det är ju ändå Alla hjärtans dag.

Kram Annelie

5 thoughts on “Hej där….

  1. Jag är allt lite avundsjuk på din lördagkväll 🙂 Men vad härligt att ni fick så trevligt du och Emma!Sovmorgonen var du väl värd efter alla andra tidiga morgnar.Tänk att lego är nog en av världens bästa uppfinningar, nästan alla ungar verkar gilla någon typ av lego.Skönt med handledning, om inte annat för att bolla lite tankar och idéer.Hoppas att de hittar en bra lösning för Bamsefar fram tills ert nästa möte. Jag är imponerad av hur fint du har ordnat tillvaron för Bamsefar hittills, det kan inte vara lätt, och det är nog mycket svårt att föreställa sig för en utomstående vilket jobb det faktiskt är att ta om hand om någon annans barn. Än mer om de har någon form av funktionshinder.Vilket jobb du gör Annelie!AllahjärtansdagkramarLena

  2. Glädjande att du haft en så skön helg på många sätt, det är du vääl värd! Det är inte dumt med avlastning emellanåt och det har ju varit svårt eftersom maken jobbar mycket borta, men desto betydelsefullare när det går! Hoppas att veckan också blir lugn och att det flyter på bra. Styrkekramar till duktiga dig från mig ❤

  3. Va super med en utekväll. de blir inte så ofta men oj va man uppskattar de när man väl kommer iväg.Ja de låter som de kanske tar lite tid för er att hitta nytt hem eller inte ni med de som ska placera honom. Jag hoppas de kanske kan hitta ett boende som han kan få stanna på. där personalen kan sin sak och dessutom får gå hem efter en dag å komma åter med förnyade krafter.Ja lider med barnen…. ja kan känna sådan sorg inför dom. Men ja vet också att ingen kan göra något annorlunda än vi gör. Vårt bästa. En person talade tidigt om för mig att sorg behövde man väl inte känna. Ja va mer än dum i skallen men jo sorg är något ja känner å som tur e vet jag att många med mig känner just så.Ja jag är så nöjd med toan. august tycker de är så fint så han skulle kunna tänka sig att ha sitt rum där inne. Sovplats? Under skåpen… inget konstigt i de. LER.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s