Redan Onsdag.

Tänk det har redan gått tre dagar på sportlovet och det har flutit på riktigt bra får jag nog lov att säga.

I går var vi på handledning och det kändes precis så bra som vi trodde att det skulle göra. Hon är som sagt en underbar människa och handledare och vi får ha henne för oss själva i en och en halvtimma.
Vi kommer att få fortsätta hos Lotta under hela våren och det känns som ni förstår väldigt, väldigt bra.

Idag har vi varit inne i stan och hämtat hem Xboxen som varit på lagning. Undrar vad Bamsefar kommer att säga när den står på hans rum färdiginstallerad och klar att börja spela med.

Käre maken har också hunnit med att laga en av Bamsefars skrivbordslådor som ”råkat” gå sönder.

Vi har hämtat hem dotterns små nakenfisar också och är nu lite hundvakt till dom.

Jag vill passa på att tacka för all fina kommentarer och stödet ni ger mig, det är guld värt ska ni veta, TACK; TACK!!

Bamsefar har varit ganska lugn den senaste tiden, jag skulle vilja tro att det har med medicinen att göra, men tror även att det inverkar att Käre maken är hemma den här veckan. Bamsefar uppför sig på långt när inte så illa när han är hemma som han kan göra mot mig när vi är ensamma hemma.

Jag spelade in en morgon då vi var ensamma på min iphon och maken blev förskräckt över hur han uppförde sig, och då var det ändå en bra morgon utan ilska, bara en väldigt provocerande Bamsefar.

I morgon är han ledig från fritids för då ska vi till doktorn och utvärdera hur den nya medicinen verkar. Han har ju som sagt blivit lugnare, ångest skriken på morgonen är borta, men samtidigt tycker jag att en mer tydlig inre oro trätt fram, han har svårt att stanna i en sysselsättning, utan fladdrar från det ena till det andra utan att veta vad han egentligen vill göra….

Vi får väl se vad doktorn säger.
Men nu kommer snart taxin och det är bäst att göra sig beredd att ta emot Bamsefar och höra hur hans dag har varit.
Ha det gott, var rädda om varandra och håll er inne om ni inte måste ge er ut.
Kram Annelie

3 thoughts on “Redan Onsdag.

  1. Vad bra att han blivit lugnare men det var ju inte bra med den där oron, hoppas läkarbesöket ger bra resultat!Skönt att maken är hemma och dämpar han dåliga uppförande.Ha det gott du fina Annelie!Kram Maritha

  2. Skönt att medicinen gör honom mindre frustrerad. Inte så konstigt att han är lugnare när din make är hemma, han känner så klart inte honom lika väl och är väl på så vis inte lika trygg med honom. Kanske har han trotssyndrom? Då brukar av någon anledning mammorna råka mycket värre ut med utbrott än alla andra i närheten.Eller så vågar han som sagt vara mer sig själv när det bara är ni två. Är man två vuxna kan man ju bytas av och är heller inte lika trött, jag är ganska säker på att dessa barn känner av sånt.Trist att han är mer orolig, men det kan ju vara medicinen det också, det finns ju många biverkningar på alla dessa olika mediciner.Kramar om och hoppas att det blir en lugn fortsättning på sportlovet.Kram vännen min.Lena

  3. Lycka till med läkarbesöket i morgon, hoppas det blir givande. Det är ju så mycket lättare om man har möjlighet att lösa av varann emellanåt, då kan man få lite andrum för att orka. Men ni är fantastiska, hoppas på en bra torsdag och en ännu bättre dag i morgon på tu man hand! Kram Agneta ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s