Ny klippt och fin.

Bamsefar skötte sig jättebra hos frissan igår. Vi fick sitta och vänta en stund innan det blev vår tur eftersom kunden innan oss helt plötsligt fick för sig att klippa lugg när hennes klippning så gott som var klar…

Nu gjorde  inte detta så mycket eftersom kunden var min dotter och Bamsefar fullkomligt älskar henne, så han tyckte det var väldigt spännande att titta på när hon blev klippt och hon blev så fin.

Så var det då Bamsefars tur att sätta sig vid schamponeringen, det var lite läskigt, men det gick bra.
 Han ville ha det riktigt kort, så när han satte sig i stolen åkte maskinen fram. Det hade han varit med om förr, det märktes, han satt så stilla och verkade njuta av att bli klippt.

Och här är resultatet.
När vi kom hem ville han spela Xbox (igen) vilket han hade gjort så gott som hela dagen, så jag sa -Nej nu får du faktiskt försöka hitta på något annat.

Det skulle jag naturligtvis inte sagt, utbrottet kom, käre maken hamnade mitt i det hela och även han fick ett smärre utbrott.
Det slutade med att båda var tysta i en timma, sen blev det ett trevande förlåt från dom båda.
De hjälptes åt att bygga lite kaplastavar och det hela slutade med att det blev en jättefin kväll.
På kortet sitter Bamsefar och ”spelar” hänga gubbe (heter det så) med Käre maken. Jätte bra träning på bokstäver och ord för honom, han tänker efter och ljudar fram bokstäver tills han hittar rätt.

Sen blev det Halv åtta hos mig som vanligt och natt proceduren blev kort. Bamsefar var väldigt trött efter den här långa dagen och somnade som en stock  klockan halv nio.

Idag har jag hämtat ut hans nya medicin till natten, Linda undrade vad det var han hade fått och nu vet jag.
Circadin heter den.
Många kanske tycker att vi medicinerar Bamsefar för mycket, men jag ser ju hur pass mycket bättre han mår nu en vad han gjorde innan vi började med Stratteran så jag kan bara säga att jag som lekman tycker det verkar vara bra. Concertan går vi ju ner i styrka på nu för att sen ta bort den helt och de här till natten är ett prov bara för att se om han möjligtvis kan sova lite längre och mer sammanhängande under natten.
Nog om det, i kväll får vi testa och se hur det verkar, det kanske inte fungerar alls.

Nu är det en knapp timma kvar innan Bamsefar kommer hem från fritids, så jag ska passa på att lägga mig i soffan en halvtimma och koppla av, Käre maken ligger där redan..

Ha en fin fredagskväll // kram Annelie

4 thoughts on “Ny klippt och fin.

  1. Så fin han blev Bamsefar och skönt att han inte blev orolig när han fick vänta.Självklart ska han få mediciner dom gör stt han mår bra.Ha en fin lördag!Kram Maritha

  2. Gomorron! Vad skönt att det gick så bra hos frissan. Tråkigt och jobbigt med utbrottet hemma sen. Det är svårt det där tycker jag när det inte bara är barnets utbrott utan också ens gubbe som blir tjurig.Hänga gubbe är en lek som Tjabolina fullkomligt älskar. Ibland ska hon jäklas lite och tar namn på fantasyfigurer i böcker som hon har läst som vi inte har en aning om vad det är för nåt. Då är det ju helt omöjligt och det tycker hon förstås är kul. (fast det tycker inte jag).Kram och ha en fin lördag.

  3. En lugg måste få ta lite tid 😉 hade dock väntat till nästa gång om jag märkt att Bamsefar vart orolig i sin stol, men han verkade trivas bra där han satt så.. 😉

  4. Ja jag är både nöjd å tacksam över de jag har. samtidigt har jag brustna drömmar å jag har saker som hänt å händer i livet. Saker som sätter spår. SOm tar. Sedan fortsätter kampen när man fått de liv man har. Dagar kommer då jag är så missnöjd och jag känner att om jag bara kan köpa materiella saker så är jag nöjd en stund.Nåja… men men…. jag kämpar på och vissa dagar är bra men tyvärr så är de ofta så att de hela tiden kommer nya saker så fäller krokben på en.Hoppas allt rullar på hos er och att de känns lugnare. vi har en del framför oss och jag ber till min gud att de ska orna sig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s