Dagen börjar gry…

Morgnarna tenderar att bli riktigt tidiga igen, igår vaknade Bamsefar kvart i fem och idag kvart över fem, så en halvtimma längre blev det ju i allafall idag, hurra, hurra!!

Igår morse var det riktigt lugnt, men tidigt som sagt. Bamsefar höll sig inne på sitt rum mest hela tiden och lekte. Jag satt mig med en kopp kaffe och en bok i soffan och satt där och läste en ganska lång stund, ögonen höll visserligen på att gå ihop stup i kvarten, men jag hade det bra och Bamsefar hade det bra inne hos sig.
Allt var frid och fröjd med andra ord.

 Frukosten serverades och morgonen flöt på, taxin var försenad, men även det fixade Bamsrfar utan några som helst problem.
Vilken morgon, det är bara att tacka och ta emot.

När skoldagen var slut kom en glad och go kille hem, han satte igång med att klippa och klistra i köket ute hos mig tills det var dax att äta middag.

Under middagen säger Bamsefar – Efter maten ska vi gå ut och gå.
– Jaha tycker du det, svarade jag ( som redan varit ute och gått 90 minuter på förmiddagen)
– Ja, jag behöver det, fick jag till svar.

Så naturligtvis klädde vi på oss och gick ut en långpromenad, där Bamsefar fick bestämma vägen. 45 minuter i rask takt ( Bamsefar har små motorer på fötterna tror jag, han går alltid fort) blev det.

Sen var det det sedvanliga måndags samtalet med pappa.
Det blev ett ganska kort men bra samtal, Bamsefar ville se på tv och hade inte tid att prata.
Kvällen flöt på med kvällsmat, Halv åtta hos mig och lägg rutiner.
Tänk om alla dagar var så här lugna och fina, fast kanske inte alltid lika tidiga….

Ha en fin dag alla och hitta era guldkorn under dagen, dom finns där, även om dom ibland är svåra att upptäcka.

 Kram Annelie

4 thoughts on “Dagen börjar gry…

  1. Trots den tidiga morgonen låter det som en jättebra dag. Vad skönt att Bamsefar själv kände att han behövde komma ut och Gå (?småspringa?)Hade ni sol hos dig igår? orättvist!!!Det blev mycket frisk luft för dig igår med andra ord, tur det kanske med tanke på hur dags du går upp!!! Nehej, nu ska jag leta mina guldkorn…Ha en fin dag idag du med vännen.Kramar om!Lena

  2. Oj vad du fick mycket motion igår då! Hoppas du får vila benen idag… Men vad duktig han är att säga vad han behöver :)Härligt med en lugn dag då och då!Kram Nina!

  3. Hej Jag förstår att du får gå och lägga dig tidigt,när du nästan alltid får vakna så tidigt.kanske man kan vänja sig.Eller kan man det?Ja du små guldkorn kan man nog finna i vardagen.Ett samtal med barn eller barnbarn förgyller alltid.Och glada hundar som är lite småbusiga är också roligt.Och att jag inte mår illa trots cellgifter .Hoppas det positiva fortsätter hos dig.Så du orkar den tid du får ha det så här Kram / Monica

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s