Redan fredag…

Gårdagskvällen blev lite orolig och lång.
Bamsefar hade en lugn och trevlig eftermiddag, spelade Xbox och stängde av när det var dax utan problem, precis som han hade lovat.

Han hoppade om en inte glatt, in i duschen och fixade sig ordning utan porotester.
Sen var det en halvtimma kvar tills det var dax att ringa mamma, då började rastlösheten komma smygandes.
Jag sa att han kunde få spela en liten stund till, om han ville, men att det bara skulle vara en liten stund.
Jag satte äggklockan och sa att när den ringer är det dax att avsluta.
Som vanligt när äggklockan kommer fram blir han lite orolig.
Sitter och piper som den och liksom bara väntar på att den ska börja låta.

Men han stängde av utan protester när det var tid för det. Sen ringde han mamma, som pratade med honom så gott som oavbrutet i en halvtimma.
Det var en sak hon tyckte han hade glömt ( men vi hade ingen aning och att Bamsefar skulle hålla reda på det  själv finns inga som helst planer på) Men samtalet blev som det blev och Bamsefar var tvungen att ringa ett samtal till för att få lite sinnesro.
Men sinnesron infann sig inte, han var absolut inte bråkig eller arg på något sett och vis, bara orolig och kom inte till ro.
Strax innan tio somnade han iallafall, men sov ganska oroligt  första delen av natten,
Kvart över sex vaknade han i morse och var på ett ganska retsamt humör, fast på ett lite lugnt vis, hur man nu ska kunna förklara det.

Snart är han hemma från skolan och jag hoppas att han har haft det bra så att  det är en go kille som kommer hem. Vi är hemma båda två i helgen så att vi kan hjälpas åt, det känns gott
.
Jag fick frågan om vi visste när en flytt kunde bli aktuell.
Vi har fått oss sagt att det kan ske i april om allt flyter på som det ska. Det finns två boenden som har plats, ett har dom varit och tittat på och det andra ska dom (socialen) titta på i nästa vecka. De ska se vilket de tror passar Bamsefar bäst och som sagt, hellre att det  tar lite extra tid, en att det blir fel någonstans.

Men det känns som om dom tar detta på fullaste allvar, både Bamsefars bästa inför framtiden och vår situation just nu. Vi får mycket moraliskt stöd, det är bra, även om det inte hjälper så värst mycket mot trötthet ;))

Önskar er en härlig helg, själv ska man in och snozza på en alldeles nyfödd liten pojkbebis,  så underbart livet är ibland, sen har jag fyra lika underbara barnbarn till. som förgyller mitt liv. Jag har så mycket att vara glad över, och det är jag också, var så säkra.

Kram och guldkornen finns där, även om de försöker gömma sig ibland.

Kram Annelie

5 thoughts on “Redan fredag…

  1. Det låter det…snoosa bebis :-)Jag kan tro att du längtar. Trist när det händer sådana där saker som man inte vet om som oroar i onödan eftersom Bamsefar verkar vara så känslig för sånt.Hoppas att han är glad när han kommer hem.Önskar dig en fin helg med man, barn och barnbarns snoosande.Kram kram du härliga humoristiska kvinna!Lena

  2. Hoppas att Bamsefar var lugn och nöjd när han kom från skolan idag, så det blir en bra fredagskväll för er alla. Skönt att du känner moraliskt stöd från soc, det måste förstås betyda mycket i allt det jobbiga. Och du, så får du snooza lite på guldklimpen för mig också! Ha nu en riktigt skön helg tillsammans <3Kram agneta

  3. Sömn är viktigt… Går det med någon liten tupplur på förmiddagen? Håll ut fram tills dess (när det blir lugnare) med tanken på alla dina nära som håller dig kär. Varmaste kramen.

  4. Här har jag missat en del men mitt mobila bredband är inte så inbjudande att sitta mycket med men du vet att jag tänker på dig min vän :-))Så mysigt att få snooooza på det senaste barnbarnet!Hoppas helgen blev bra för er!Kram Maritha

  5. Ja gillar de här med att klippa å grejja å stansa ur å få ideer som jag sedan får till på pappret. Trodde de inte själv först heller å ssedan ahr de bara växt.Återigen vill ja bara skriva att när du länkar till din blogg så kommer man inte dit. Du måste skriva något fel. Jag frå alltid gå via en länk jag sparat själv till din blogg men är ja ginte hemma kan ja aldrig gå in på den. KOlla å ändra tycker ju jag så fler hittar hit.Hoppas allt är okej jag har varit usel på att kolla in hos andra å svara på kommentarer… ligger efter enormt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s