Sjuk…

Jahha, då var det Bamsefars tur att bli sjuk. Han kom hem från skolan  med  38 graders feber.
Önskar att jag hade hunnit bli frisk innan och fått lite ork, men mitt har börjat om på en ny vända med feber och hosta den här gången. Käre maken har legat däckad i just feber och hosta så det är väl hans baciller jag fått ta över…..
Bamsefar kröp raka vägen ner i sängen och i skolan hade han legat i soffan hela dagen,  sa fröken, inte ätit eller varit uppe något förstår inte varför de inte ringt innan….

Men nu får han bli hemma torsdag, fredag och sen helgen, så får vi hoppas  att han blir frisk,
Vi skulle åkt ner på föräldra umgänge i morgon kväll och träffat både hans mamma och pappa, men det får vi ställa in naturligtvis och skjuta på framtiden.

I slutet av denna veckan hoppas vi veta mer hur länge Bamsefar blir kvar hos oss.

 Nina skrev i sin kommentar att jag borde prata med hans fröken om gränsdragning eftersom han får sin vilja igenom i precis allt i skolan. Det här har ju visat sig mer och mer under terminens gång och nu när det inte är så lång tid kvar här nere på skolan tycker soc att jag inte ska lägga nån energi på det..
Vi låter det vara som det är, vi kommer troligen inte hinna få fröken att  förstå vad det är Bamsefar behöver, att det inte hjälper hans vardag att hela tiden få precis som han vill nere på skolan.

Ni frågade också om ersättning, och ja vi får köpa ett nytt bord och får det betalt, men vi måste ju ändå ligga ute med pengarna, och det är  några tusenlappar.

Just nu har jag två snickare i mitt kök, de sätter upp nya skåpluckor och lådor och jag är så spänd på hur det kommer att bli. Jag sitter i vardagsrummet med nakenfisarna  och datorn  i knät (det är lite trångt)och hoppas de snart är färdiga så jag kan få gå ut och se hur fint det blivit.

Bamsefar ligger i sin säng och sover, undrar om det blir någon sömn i natt, han har inte varit sjuk nån gång sen han kom till oss, så det blir en  ny erfarenhet.

Kram på er alla fina, hoppas ni hinner smita ifrån alla tråkiga baciller.
Kram Annelie

5 thoughts on “Sjuk…

  1. Så trist att de inte verkar bry sig om Bamsefar på skolan, jag menar bara att de inte ringt om att han är sjuk säger väl en hel del. Jag hoppas att det blir lugnt nu när ni är dåliga hela familjen.Sänder över ett gäng krypa-på-er-kramar!!!Sov gott//Lena

  2. Det är nog att vara sjuk själv så jag hoppas Bamsefar inte är så orolig när han är sjuk.Så fint du ska få i ditt kök nu och det var bra att ni blir ersatt med nytt bord.Som det är nu för er med Bamsefar hoppas jag ni får ett bra besked om hur länge han blir kavr.Kramen och den mjuka Maritha

  3. Jobbigt när barnen blir sjuka. Hur går de annars? Lugnt? Fått någon ny familj?Tack…de är skoj med scrappande… kul du gillar de ja gör.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s