Trött och gnällig…

Det är  inte Bamsefar som är trött och gnällig utan det är nog jag det…..
Han kom hem från skolan i onsdags och då var det inte mycket med honom, han kröp i säng direkt och sov mest hela eftermiddagen.

Gårdagen blev en lång dag, Bamsefar är med all sannolikhet inte van vid att vara sjuk och verkar ha svårt att identifiera sina känslor och sitt mående.

Han har gått efter mig som en skugga och suckat , stånkat, fräst och nysit och sagt – Stackars mig….
Under gårdagen orkade han inte ta sig för något, bara gå efter mig och må dåligt, han hade inte ro att ligga eller se på film eller något. Febern låg runt 38 hela dagen.

Vi hade en annan liten pojke här hemma i går också, Lincoln, han fyllde fyra år och det firade han med en prinskorv av bästa sorten. Naturligtvis fick hans brorsa Chester en korv han också…

Idag har Bamsefars feber gått ner och han börjar bli sig mera lik, sitter inga längre stunder vid Xboxen men lite då och då orkar han. En och annan Emil i Lönneberga film har det blivit också.
Nyss sa han att han var hungrig och det är nog ett friskhetstecken, han är på rätt väg i allafall och det känns skönt. Då blir det skola på måndag och vardagen blir normal igen.

Min förkylning då, jodå den har vänt och kommit tillbaka ett antal gånger, idag har jag fått feber igen och känner mig allt annat en fräsch.  Jag är yr i huvudet och ögonen vill bara slå igen sig och försöker hitta milli sekunder att få sova på….rätt vad det är när jag sitter så märker jag hur huvudet bara faller ner mot hakan eller vaknar till med ett ryck när huvudet far bakåt.
I kväll lär det bli en tidig kväll, var så säkra.
Var rädda om er och ha en trevlig helg.
Kram Annelie

7 thoughts on “Trött och gnällig…

  1. Åh, vilken fin bild på dig och Lincoln 🙂 <3Skönt att Bamsefar mår bättre och troligtvis orkar skolan på måndag så du får lite välbehövlig vila! Gumman, du är ju helt slutkörd! Inte konstigt att förkylningen inte går över… Var rädd om dig, vännen!Kram Nina!

  2. Men din stackare, att du inte blir bra nån gång. Kramar om dig gumman och hoppas att det blir en bra helg och att du hinner återhämta dig så du får bli frisk.Ha en loj helg//Lena

  3. Skönt att de börjar vända… här e de jag som e sjuk nu… urk.Jag tyckte de va okej med frågorna på matchen… jag är inte fanatiker å man vet ju är august med ja då blir de tusen frågor. Jag vet ju att han måste få fråga liksom alla barn för att förstå. Jag ser ju de mesta som en övningssak å ett sätt att lära nytt så de ingår å de blir ju många goa leenden å man blir så varm å go i hjärtat när man hör dessa funderingar å tankar som leder till dessa frågor.

  4. Men fyyy gumman att förkylningen har tatt omtag på dig,, hoppas att Bamsefar blir piggelin så att du får din ledighetstid på måndag igen,, så du orkar att ta hand om allt inkl. dig själv.Tänker på dig.. // Stor varm kramPS. Jättefin bild på dig och "nakisen" DS.

  5. Låter bra att Bamsefar verkar piggna på sig. Hoppas att du somnade tidigt och fick sova hela natten, så du också snart är pigg igen! Ha en bra helg trots förkylningar! Kram Agneta

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s