Äntligen….

Ja, helt friska är vi inte ännu, men på klar bättringsväg och det är en skön känsla.
Orken finns där inte ännu och en lätt yrsel gör sig påmind om jag vrider huvudet för snabbt eller om det är rörigt omkring mig, som i en affär med massor av folk tex., då blir jag lätt illamående upptäckte jag igår.

Helst vill jag bara sitta, eller ännu hellre ligga i soffan och sova….men det går ju inte för sig.

Som tur var så var Bamsefars förkylning en helt vanlig förkylning som försvann efter ett par dagar, så igår var han iväg till skolan igen.
Det hade nog han längtat efter lika mycket som jag.

Socialen ringde igår, och nu har de bestämt till vilket boende Bamsefar ska flytta, så nu gäller det att få igång inskolningen.
Beslutet i kommunen om att en flytt ska ske tas  på ett mötet den 14 april i nämnden.
Men jag hoppas att inskolningen och allt ska vara klart då så att en flytt kan komma till stånd direkt efter beslutet.
Det skulle innebär att vi får ledigt till påsken och det vore så skönt.

Tänk vilken skillnad det skull ha varit om vi fått en endaste natt eller helg lediga under alla de här månaderna, nu har vi inte haft någon chans till återhämtning och jag tror det kommer att ta lång tid innan kroppen och huvudet är återhämtade. Min stress nivå är så låg , så låg, jag som har haft världen längsta tålamod och inte varit känslig för stress alls….jag känner inte igen mig längre.

I morgon är det skolmöte igen, det sista, vi ska väl informera om flytten och se om skolan kan bidra med information till nya stället..

Men idag är det en helt vanlig dag, jag ska försöka städa lite och hinna njuta av solen som tydligen har bestämt sig för att äntligen komma och förgylla vår dag.

Var rädda om varandra !!
Kram Annelie

6 thoughts on “Äntligen….

  1. Nu funkar det :)Hoppas du får vara frisk nu! Du är väl extra mottaglig nu när du är så slut 😦 Kramar om!Vet Bamsefar att han ska flytta?Hoppas det går smidigt, fort och blir bra på alla sätt och vis.Var rädd om dig, vännen!Kram Nina!

  2. Hoppas att du får en lång ledig tid för återhämtning. Jag vet av egen erfarenhet hur det kan bli om man inte tar den där tiden till återhämtning.Kramar till dig

  3. Äntligen kan jag kommentera…hela dagen blev ju förstörd nu. Jag har inte fått något gjort på hela dagen utan bara försökt att komma åt denna blogg…Hi hi hi hi!!!Nejdå!Hoppas att det blir klart med skolan och flytten för Bamsefar nu så fort som möjligt. Jag kan tro att du är slut med tanke på att du/ni inte fått någon som helst avlastning.Åsså håll dig frisk nu människa ;)Kram till en go tjej!!Lena

  4. Jag håller med föregående.Hoppas du tar ledigt länge efter han flyttat från er.Förstår även att det är tråkigt att det inte gick att ordna så att ni fick en ledig helg då och då.Det borde myndigheterna förstått.Hoppas det går någorlunda den sista tiden ,och att flytten går utan insidenter.Jag tänker på dig Kram Monica !

  5. Så skönt att du är lite piggare och grabben så pigg att han kan åka till skolan, lite vila får du då iallafall.Skönt att ni fått besked om flytten och jag hoppas det går smidigt för er alla!Kramar i massor Maritha

  6. Hoppas allt löser sig till det bästa både för Bamsefar och er. Synd att ni inte fick avlastning..inte bra när man blir slutkörd !Sköt om dej !!! Kram Annika

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s