Idag är en bra dag…

Morgonen började med lite ilska och tjat, men idag hade jag fullt upp så jag hann inte bry mig utan ignorerade och lät det vara…

Jag skulle nämligen få besök idag, två vänner från Fb var i Göteborg på besök och skulle komma hit, mitt ute i skogen där vårt samhälle ligger. Ja det var så Sara uttryckte sig iallafall.
-Det här kunde väl inte vara Bollebygd, det ligger ju mitt ute i skogen.
Men så illa var det, samhället är inte så stort.

Margareta och hennes dotter Sara kom hit med tåget strax efter elva och jag stod där och mötte upp, de hade med sig en jätte vacker blomma och ett fint kort där det stod.

Vänskap utan förtroende är som som en blomma utan doft.
Visst är det vackert…

Vi åt lunch ihop, sen tog vi en kopp kaffe och satt och pratat en lång, lång stund.
Vilka trevliga människor, så synd att vi inte bor närmare varandra, jag vill bo närma väldigt många, undrar om det går att ordna??

Mysigt var det i vilket fall som helst, och som om inte det var nog…

För sen fick jag ett telefonsamtal om Bamsefars flytt, redan nästa vecka blir den av, tänk att det blev så snabbt ändå, det är knappt så att man kan ta in det och förstå att redan nästa helg får jag sova och ha hela dagen alldeles fri…..

Nu sitter Bamsefar och spelar Xbox , maken sitter här bredvid med en av nakenfisarna i knät, Vi ska väl kanske planera något fredagsmys, men vad vet jag inte.
I morgon ska vi fara in till äldsta sonen och fira hans äldsta barn som fyller 15 år idag, tänk vad tiden går fort, inte var det så värst länge sen han låg bara tre veckor gammal i min famn, när han var hemma och gratulerade sin farmor på hennes 40 års dag…..

På söndag ska vi på dop, då döps Bamsefars minsta lillebror,och vi är medbjudna, eller åtminstone Bamsefar och vi hänger med i bara farten.

Var rädda om varandra!!
Kram Annelie

9 thoughts on “Idag är en bra dag…

  1. Vilken underbart härlig dag. Att få så mycket glädje och sällskap. Det behövde du Annelie, så tungt som du haft det en längre tid nu.Jag kan tro att det kommer att gå lättare sista veckan hur det än blir eftersom du kan räkna ner nu!Kramar om och hoppas att det går bra med alla födelsedagar och barndop!Lena

  2. Japp! Det går jättebra att ordna det, serru! Alla flyttar hit, helt enkelt! 🙂 :)Men vad toppen att flytten blir så snart. Ja, inte att alla flyttar hit utan nu har jag bytt samtalsämne och menar Bamsefar, förstås. Hoppas allt går bra! Skönt för er blir det ju hursomhelst! Äntligen får ni lite ro och chans att återhämta er!Kram Nina!

  3. Åååå,, va underbar det är när det kommer helt "nygamla" vänner och hälsa på en.Jättefin blomma med ett vackert kort med en text som säger allt.GRATTIS, till er att flytten blir såå fort, men samtidigt så måste det ju vara sorgligt.Dit Bamsefar flyttar nu, finns det nån chans ni kan hälsa på honom om ni vill..??Ha en underbar dá i solen.. // Kramen

  4. Vilken härlig fredag du fick Annelie med besöket och beskedet om Bamsefars flytt. Nu kan du se fram emot att ta igen dig och ladda upp dig igen, det har varit tungt för dig!Vi kanske får skapa en ny stad i Sverige som heter Må Bra-staden och så flyttar vi dit allihop :-))Hoppas ni fick en lugn och skön kväll!Kram Maritha

  5. Ja det är väldigt många man skulle vilja bo i närheten, fast eftersom man inte gör det så är det ju tur att det finns internet :-)Kram.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s