En fin fin helg.

Lördag morgon började i kaos och dränerade mig på massor av energi.
Vi skulle åka in och gratulera vårt äldsta barnbarn på hans femtonårs dag, men jag kände att -Nej jag orkar inte åka nånstans idag …orkar inte vara bland massor av folk tillsammans med Bamsefar, även om jag älskar de jag ska åka till…

Jag skrev ett sms till sonen och hörde efter om det möjligtvis gjorde något om vi kom nästa helg istället, som tur var märkte sonen aldrig att han fick sms, så jag fick inget svar, så vi gjorde oss ordning och åkte iväg iallafall.

Jag tog med mig Nintendo spelet till Bamsefar så han kunde sitta och spela på det.
Vi var många som kom och värdfolket passade på att även ha Namnkalas till minstingen Nils.

Hannah och lille Nils myser med varandra.

Det var ett jättetrevligt kalas med goda tårtor och underbara människor. Jag ångrar absolut inte att vi åkte, det gav energi som även gjorde resten av dagen bra. Bamsefar skötte sig exemplariskt och klarade av alla människor väldigt bra.

Sen kom då söndagen, vi var bjudna på dop, Bamsefars lillebror skulle döpas. Det kändes lite pirrigt, det var många som skulle komma, Bamsefar har sex syskon och alla är placerade så det blir många familjer.
Dopet var klockan elva så vi fick ge oss av härifrån ganska tidigt.

Själva dopet gick väldigt bra, Bamsefar fick stå där framme och hälla upp dopvattnet, och det skötte han bra.
Efteråt var det kaffe och tårta i samlingslokalen, det var roligt att träffas och vi hade en hel del att prata om.
Summa sumarium så gick allt bra och vi var nöjda med dagen när vi åkte hemåt.

När vi precis avslutat middagen fick jag sms, det kom från vår förra fostertjej som flyttade här ifrån i början av sommaren.

Hon skrev och frågade om hon kunde komma förbi en sväng…
Det är klart hon fick.
För er som inte vet historien så flyttade Lilltösen in till oss som nioåring och flyttade hem till sin mamma igen i somras då hon skulle fylla femton år.
Hon avskärmade sig från oss under hela tiden hon bodde här och jag fick inte en enda kram under alla dessa år hon bodde här.
Men igår när hon kom fick jag en kram i dörren när jag öppnade, sen gick hon till Käre maken och kramade om honom. gissa om det kändes härligt.
Jag fick vända mig bort för att hon inte skulle se mina tårar.

Hon stannade på en fika innan hon skulle dra vidare till en kompis som bor här i närheten.
Det var första besöket efter flytten och det kändes jätte bra, Jag fick ett sms från henne när hon satt på bussen hem där hon skrev att det hade varit roligt att hälsa på, kan man hoppas på fler besök månntro…?

På kvällen satt jag och käre maken och kände oss glada, det hade varit en fin dag som fått ett oväntat och väldigt bra slut.

Idag ska jag börja packa lite, så jag är förberedd när flytt dagen för Bamsefar kommer, flytten kommer att ske med väldigt kort varsel, så det gäller att förbereda det som går utan att oroa Bamsefar allt för mycket.
Ha en fin måndag, och var rädda om er!!

7 thoughts on “En fin fin helg.

  1. Ja du Annelie, det måste ha varit en skön bekräftelse på att tjejen trots allt tyckte om er och mådde bra hos er. Roligt att hon vill komma och hälsa på fler gånger, det betyder ju att ni gjort ett bra jobb…Skönt att det gick så bra med allt firande i helgen, och vilken tur att sonen inte svarade på sms:et :)Det är inte bara jag som får en tuff vecka denna vecka, usch! Undrar hur han kommer att ta beskedet att han måste flytta igen, Bamsefar. Sorgligt på nåt vis att alla hans syskon är placerade…kan inte låta bli att tänka att det faktiskt inte borde vara en rättighet/möjlighet för alla att skaffa barn. Jag vet att jag sticker ut hakan, men det blir ju så tragiskt ibland.Ha en bra dag nu, och sänder styrkekramar inför det jobbiga som kommer//Lena

  2. Vilken tur att du åkte när det gav dig positiv energi att träffa dina söta barnbarn. Lilltösen gav dig verkligen bra betyg när hon ville komma och dessutom kramas!Hoppas nu flytten går bra för er alla! Hur känns det för dig?Kram Maritha

  3. Så glad jag blir av att läsa det du skrivit idag.Förstår att det verkligen kändes i hjärtat när H visade hur mycket ni betytt och betyder för henne. Kramen som hon inte kunde ge förut, säkerligen för att inte ni skulle får mer än hennes egen mamma, kunde hon nu ge er för att hon är trygg med sitt liv -vilket ni har mycket stor del i.Önskar att flytten kommer att bli så snabb och så bra som möjligt.Allt gott till er alla. Kram

  4. Vilken underbart fin helg det blev ändå för er. Ibland får man ju faktiskt mer energi av att träffa folk än att vara utan dom. Vad mysigt att få träffa tjejen som bott hos er..kom en tår här med när jag läste det.Ha en lugn och fin måndag !!! Kram Annika

  5. Ja ska säga som de är… ja åkte till min mamma å sa i söndags att de där fatet efter mormor de vill ja hemma hos mig…. Hon släppte de efter ett tag. BLINK.Fingerborgar har jag flera…. gamla. De är lite skoj tycker ja.Ja nu mår ja skit…. de e inte alls bra tyvärr…. ¨Hoppas din dag varit bra. jag har varit till psyk och sedan till min kompis som är inlagd på sjukan just nu…. skönt att få krama om han.Ha de gott.

  6. Hej, vad bra att allting gick så bra till slut. Och vilken härlig påhälsning av tjejen. Underbart med kramar och fina ord. Hon kanske behövde en tids frist på nåt sätt efter att ha bott hos er för att komma underfund med hur bra det egentligen var. Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s