Ett stilla vårregn..

Gårdagen bjöd på en solig och härlig dag som kom som en överraskning efter kvällens snöande.
Bamsefar hade svårt att komma upp och var lite tvär och mycket tjatig, men som alltid så går det över och halv nio kom taxin och det blev lugnt här hemma igen.
Jag började packa ner Bamsefars vinterkläder och lite annat smått o gott som inte märks att de försvinner från garderoben.

Sen plockade jag och sorterade lite i hans lådor under sängen och i skrivbordet så att jag ska veta vad han har och vart han har det, tills det blir dax att packa på riktigt, för då behöver det nog gå undan kan jag föreställa mig.

Ja så var klockan helt plötsligt tolv och det var hög tid att ta ut vovvarna på en promenad i vårsolen.
Solen sken från en härligt blå himmel, vinden var kanske lite för kall för att kallas behaglig, men vad jag njöt där jag gick, så som jag längtat efter solen och värmen.

När vi kom hem från promenaden hade jag en del som borde göras, men istället bestämde jag mig för att sätta mig ute i solen och njuta en stund.
Den stunden blev två timmar, hundarna njöt lika mycket som jag och jag tror faktiskt att både dom och jag somnade en liten stund.

Så kom då Bamsefar hem från skolan och han satte sig att spela Xbox med en gång och det fick han göra, eftersom inget annat var inplanerat.

Det blev en lugn och bra kväll, jag kände mig lite småfrusen och ruggig och när jag tittade mig i spegeln så förstod jag varför….solen hade tagit rejält och jag var röd som en kräfta på bröstet och kinderna. Tänk att solen tar så mycket redan.

Idag är jag lika röd och är egentligen ganska nöjd med att det faller ett stilla vårregn ute. För om solen hade lyst så hade jag nog inte kunnat motstå frestelsen att sätta mig och njuta av strålarna….

Men det är klart, det får gärna bli uppehåll lagom till jag ska gå ut på promenad med hundarna, sen ska jag ner till samhället och äta lunch med min dotter på hennes lunchrast, det ska bli trevligt.

En del ärenden har jag som ska utföras när jag ändå är där nere och springer, ja sen kommer Bamsefar från skolan igen och så har dagen nästan gått.

Lena det du skriver om att sticka ut hakan, jag håller med dig till 100% och även om det inte är politiskt riktigt så tror jag många tycker detsamma.
Hela situationen är väldigt sorglig och det finns med all säkerhet många familjer med samma problematik.

Nu ska jag vila lite tror jag, så jag orkar luncha med dottern, är det inte så det fina folket gör, vilar, lunchar, shoppar och lever det ljuva livet.

Ta hand om er, nu är våren nära!!

5 thoughts on “Ett stilla vårregn..

  1. Ha ha ha, du glömde en sak Annelie, det fina folket tar med sig hundarna i en liten shoppingväska ;)Du har kanske rätt, att fler tycker som jag men att de inte vill säga det.Men det finns ju så många barn som far illa på grund av detta, vilket är sorgligt.Hoppas det är uppehåll när du går på lunch.Kram vännen och ha så trevligt!Lena

  2. Ja men visst, det är ju klockrent Lena, jag fick inte den inre bilden av det fina folket och mig att stämma riktigt, men naturligtvis beror det på att jag inte har nån väska till hunden….Kram du goa

  3. så du tillhör inte de fina folket då ha ha. Men du ska se att du kommer bli som en pepparkaka om du forsätter på detta vis. Hoppas de blir bra när bamsefar ska komma till nåt nytt både för er o honom. Du får ta hand om dej nu kramen

  4. Skönt att du kan sätta dig till ro ett par timmar i solen, även om det var i längsta laget (om man går efter slutresultatet)!Hoppas sedan att allt går så bra det någonsin kan! Kramar om ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s