Regnet passar mig idag…

Så glad jag blir över alla fina kommentarer, både här inne, på Fb och som sms på min telefon.
Ni ger mig mycket styrka, det hoppas jag att ni förstår.
När den värsta besvikelsen lagt sig efter telefonsamtalet i går tog jag en promenad med hundarna i solskenet.

Det var rogivande att gå där och njuta av solens strålar bland buskar , träd och gammalt torrt gräs….

Zikoria följde med som vanligt när vi tar skogspromenaden.

När vi kom hem satte vi oss en timma utanför köksfönstret och lät kroppen njuta av solen, huvudet jobbade fortfarande på högvarv, men kroppen fick sig massor av varma underbara solstålar som ger lite färg åt ansiktet och välbehövlig avkoppling.

Sen var det hög tid att börja med middagen, både Bamsefar och Käre maken skulle komma hem. Jag stekte köttbullar, massor av lök och gjorde potatismos.

Lite senare när middagen var avnjuten och bortplockad ringde det på dörren.
Gissa om jag blev förvånad när jag öppnade och där utanför stod en kär vän med en underbar bukett blommor till mig. Hon hade läst bloggen och kände att jag nog behövde lite uppmuntran.

Tack snälla Ingela, den buketten var mer värd en allt smör i Småland.
Jag kände verkligen hur trött jag egentligen är och så skönt det var att få en uppmuntran och en så härlig varm kram från en vän.
För hur det en är, jag älskar alla kramar jag får från er alla genom bloggen och på fb, men en riktig kram i verkliga livet, den smäller lite högre.

För då har man chans att krama tillbaka och det är gott.

Närhet är viktigt….

Nu ska jag ut en liten sväng till tvättstugan, sen blir det en promenad i regnet med Lincoln och Chester, dom gillar inte regn, men jag får väl lov att försöka locka ut dom en liten sväng i allafall.

Resten av dagen får bli som den blir, huvudet är ganska tomt och kroppen orkeslös, så vi tar det nog lugnt, om tre timmar är ju Bamsefar hemma igen och då finns det alltid att göra.
Kram alla goa vänner och tack för alla kramar och uppmuntrande ord.

Ta hand om er och ta vara på dagens guldkorn.
Kram Annelie

5 thoughts on “Regnet passar mig idag…

  1. Jamen visst är det så! En riktig kram och spontan uppmuntran, det ger energi i massor! Och det behöver du nu.. Klok den där Ingela! :)Kramar om massa genom cyberrymden!Nina

  2. Men vilken lycka att få en kram och en blombukett så där helt appropå! Det är få saker som värmer så gott som spontan medmänsklighet och värme när man behöver den som bäst.Kramar om dig goaste Annelie och hoppas att det går bra det få dagarna som är kvar nu!Håller tummarna//Lena

  3. Tänk vad mycket blommor och riktiga kramar du hade fått om vi dina cybervänner ahde bott i Bollebygd, du hade nog fått stå på trappan hela tiden :-)) Glad att du fick det besöket!Kramar som håller i ända tills helgen är över! ( Men jag kollar bloggen även i helgen)Maritha

  4. Ja de är skoj att pyssla… å jag har väl alltid gjort de men med olika saker… å ja de är avkopplande. Men de är klart inte skoj när man har ont och inte kan. Men ofta hittar man annat man kan fylla sin tid med. Jag hoppas du har gjort de å glädj åt de som du har kunnat göra tidigare.Ja mår sådär… de är psykiskt så de är lite svårare…. tyvärr.Hoppas din fredag blir bra. Här är de mulet men jag har några ärenden ner på stan som jag å August ska ta itu med nu… bara få honom att vilja slita sig från sitt DS å klä sig….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s