Grått och mulet.

I går eftermiddag talade jag om för Bamsefar att XX och ZZ skulle komma och hälsa på en stund, som idag och prata lite med honom.
Hans första kommentar var,

-Ska dom hämta mig?

-Nej svarade jag, dom kommer och pratar lite bara.

Med det lät han sig nöja. Men när det var lägg dax var det väldigt svårt att koppla av och det var lite stökigt en stund.

Jag beslöt mig för att ge honom den medicinen har har till natten vid behov. Den var han inte ett dugg intresserad av att ta. Det höll nästan på att bryta ut i slagsmål.
Då var jag så ful så jag sa :

– Tar du inte medicinen kommer du bli så trött så du måste stanna hemma från skolan i morgon.

Jo jag vet, man ska inte hota och det var inte just gjort av mig, men medicinen gick ner och inom tjugo minuter sov Bamsefar gott.
Så jag övertalar mig själv att syftet var gott.

Morgonen blev också stökig, hans filmer kastades i världens kraft i golvet så fodralen gick sönder. Men filmerna är ju intakta, så det spelar säker ingen roll.

Sen satte han sig vid sin låtsas dator, satte på ljudet på högsta och sen tryckte han på knapparna så samma mening upprepades gång, på gång,på gång, på gång……

Klockan sex på morgonen innan varken kaffe eller te kan det vara ganska provocerande, så det var till att bita ihop och försöka avskärma sig från ljudet.

Frukosten blev en tjatig historia som bara dom som varit med om det vet hur den kan vara.

Men som vanlig, halv nio kom taxin som en räddande ängel och allt blev lugnt och tyst.

Klockan tre var rasten slut och två socialsekreterare dök upp för att berätta för Bamsefar om den förestående flytten.

Platsen på boendet han ska till har blivit lite fördröjd, så han ska mellanlanda i en lägenhet med samma personal som han hade på sitt gamla korttids.
Det kommer att vara hans älskade korttids fröken som han är väldigt trygg med som kommer att ta emot honom på måndag. Det ser han verkligen fram mot.

Han blev lite sur när han fick höra att det kommer att vara annan personal där också, att dom kommer att bytas av, så det är en personal där från eftermiddag fram till skolan börjar dagen efter, sen kommer nästa personal på eftermiddagen efter skolan och stannar över natten till nästa morgon osv.

Han hade samma slags boende innan han flyttade hit och jag vet att de hade problem när inte ”älsklingsfröken” var där.
Men nu har vi något positivt att fokusera på till måndag eftermiddag, för han längtar efter sin fröken.

Jag hoppas att lugnet och det positiva håller i sig under helgen. I morgon ska vi packa lite bestämde vi och jag själv har bestämt att i kväll blir det natt medicin så att han kan somna lugnt och skönt i kväll, istället för att ligga och fundera.

Maritha skrev om hur det skulle ha varit om alla mina cyber vänner hade bott här i Bollebygd…åh vad jag hade tyckt om att ha er alla här runt omkring mig. Då hade man aldrig behövt vara ensam en endaste minut om man inte hade velat. Vilken underbar tanke.
Men det är inte dumt att ha er här i datorn heller, det är fint med så många vänner.

Nu ska jag plocka fram lite fredagamys och sätta mig inne hos Bamsefar och titta på barnkanalen.

Ha det gott go vänner och ha en fin fredagskväll!!
Kram Annelie

5 thoughts on “Grått och mulet.

  1. Jag blev lugn när jag läst detta.Som du vet var jag ängslig för hur det skulle bli när han fick reda på att det skulle bli flytt.Hoppas att ni får en lugn natt och att morgondagen blir bra – så bra den kan bli i alla fall.Jag finns här nära och vi behöver varandra och bör också ta vara på varandras stöd.Kram till dig så här över skogsdungen. 😉

  2. Va gött att han kan fokusera på detta med sin älsklingsfröken, så då kanske helgen blir mycké bättre än du har oroat dig för… *hoppas*Sköt nu om dig gumman.. // Stor varm kram

  3. Hoppas att ni fick sova inatt, både Bamsefar och du och att helgen kommer att bli skapligt lugn! Skönt för Bamsefar att han kommer att få träffa "älsklingsfröken" det första i alla fall, då har han det att se fram emot!Ja tänk om man bodde närmare och fick ge dig goa styrkekramar emellanåt, det skulle inte vara dumt! Lycka till med allt! kram ❤

  4. Tänkte bara tipsa om att just nu pågår flera tävlingar på min blogg, helgens blogg där du har chansen att bli länkad inför mina 300-700 unika besökare/dag, du kan även ställa en frågestunden och bli länkad direkt:),vinn valfria skor från crocs eller presentkort på 300 kr till en fotobok (alla som är med och tävlar får ett presentkort på 150kr så ALLA vinner!)Så passa på att gå in och anmäl dig!:)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s