Sista besöket.

Lincoln värden var sämre idag och beslutet var tvunget att tas.
Hans husse och matte ville gärna att han skulle få sin sista vila i Borås.
Det finns en fin minneslund vid Blåstjärnan där alla våra andra djur finns.

Så de tog beslutet tillsammans med veterinären nere i Göteborg att hämta honom där nere och köra honom till Borås där han får sin sista vila.

På vägen mellan Göteborg och Borås sa dom till en timma här hemma så att Lincoln skulle få känna att han var hemma igen, och så att jag skulle få ta ett sista avsked av honom.
Maken kör dom så jag var hemma med Chester.

De kom strax efter halv sex och stannade nästan en timma.
Lincoln blev glad när han fick komma hem, han åt lite mat och busade lite, men orken fanns där inte riktigt….

Han satt lite trött i morfars knä, men jag tror han tyckte det var gott att få känna igen sig och få vara här en liten stund, även om vi var ledsna i mellan åt och inte kunde hejda tårarna som rann.

Så var det då dax att åka igen, han hade nog helst stannat inne, men han följde med ut och de bar in honom i bilen.

Innan han åkte viskade jag i hans öra att han skulle hälsa till de andra djuren där uppe som har bott hos oss och varit älskade här i vårt hem.

Nu om någon minut springer han över regnbågsbron till hundarnas äng där uppe i hundhimlen, där alla hundar är sams, mår bra och har det gott.

Älskade lille Visp vad vi kommer att sakna dig……

Tack alla vänner som skickat styrkekramar och tankar till oss, de har värmt och hjälpt.

Kram Annelie

10 thoughts on “Sista besöket.

  1. Fyyyy vad sorgligt det är att läsa om ert älskade djur.Visst man VET att de får det bättre dit de kommer, men det hjälper inte i saknaden.Förstår verkligen alla dina tårar Annelie, mina rinner också här. Allt kommer upp till ytan när man läser om andras ledsamheter med sina djur.Stor varm kram hjärtat.. ❤

  2. Här sitter jag och fäller en tår och förstår att de rinner i strida strömmar för er som förlorat den lilla vännen.Du beskriver hans resa så vackert till de andra djuren!Styrkekramar Maritha

  3. Har läst dina senaste inlägg nu idag och tårarna bara rinner. Så synd att Lincoln inte fick bli mer än 4 år..det känns så sorgligt. Skönt att du fick ta ett sista förväl av honom. Det gör så ont att mista ett älskat djur….Tänker på dej vännen ❤ Många varma kramar ❤ Annika

  4. I den minneslunden finns även Birk.Våra andra hundar ligger begravna i skogen där de sprungit och skuttat så många, många gånger.Sorgens smärta är svår. Kram

  5. Det är så svårt att mista ett djur som har blivit som en kär familjemedlem – förstår din smärta och sorg. Här rinner mina tårar nerför kinderna när jag läser ditt inlägg.Skickar en massa värmande kramar till dig!//BellanPS. Tack för din peppande kommentar på min blogg som du orkade skriva mitt i sorgen – den uppskattas! DS.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s