Handledning…

Idag hade vi handledning av våran helt underbara Lotta.
Tiden har varit inbokad sen förra månaden.
Vi kände när vi åkte att det inte kändes helt nödvändigt med handledning nu när Bamsefar har flyttat och allt är så gott som avslutat.

Men naturligtvis hade vi fel….

Det kändes jätte skönt att vara där igen.
Vi fick prata av oss om all frustration vi hade inom oss efter de här månaderna Bamsefar bodde hos os,vi pratade om Lincoln och om våran förra foster tjejs besök här hemma för en tid sedan.

Lotta var vår handledare under tiden lilltösen bodde hos oss, så hon är väl medveten om alla problem vi hade då.

Hon är så bra och ger så mycket energi.
Vi ska dit två gånger till innan sommaren, det känns bra.

Vi var färdiga på handledningen klockan tolv och klockan två skulle vi få besök av socialsekreterare från Bamsefars kommun och från Gryning AB, så det blev till att skynda sig på hem, fixa lite fika och sätta sig ner och prata igen…

Det blev ett bra möte och det kändes fint på alla sett och vis.
Bamsefar har det bra där han är nu, han hade haft problem i skolan så de hade fått hämta hem honom tidigare i går, men i det stora hela fungerar han bra där han är.

Han verkar inte ha tagit någon skada av att ha bott hos oss de här månaderna eller av flytten härifrån.
Han är nog ganska anpassningsbar och snart kommer han till ett ställe där han kommer att kunna stanna och växa upp. Det kommer bli bra för honom.

Idag känns det lite lättare att hantera känslorna efter Lincoln, även om tårarna kommer då och då när vi pratar om honom, men saknaden, den kommer att finnas länge…..Han var en mycket älskad och mycket speciell hund.
Men nu får vi se framåt och vi har ju en liten visp till som behöver våran omvårdnad, han har ju förlorat sin bror och det känns säkert tomt för honom också.

Måste ju bara säga , jag var på jobbet en liten stund i går förmiddag och hälsade på, det var ljuvligt med alla goa ungar och fina kramar.
Jag var med på samlingen och sen hjälpte jag barnen ut och stannade ute på gården en timma ungefär. En av mina arbetskompisar tittade på mina skor och sa:
-Annelie har du olika skor på dig ?
Jag tittade ner på mina fötter, och ta mig sjutton, hade jag inte lyckats med att ta på mig två olika, visserligen båda två svarta, men på vänster fot en Viking gympasko och på höger en Ecco gympasko.

-Jo sa jag, det är väl mig i ett litet nötskal just nu, det är därför jag behöver vila upp mig en månad framåt… ;))
Ja så kan det gå när man har bråttom iväg och inte tänker sig för.

Massor av kramar till er alla och ett jättestort tack för allt stöd ni gett under den senaste tiden.
Var rädda om er!!
Kram Annelie

7 thoughts on “Handledning…

  1. Ojoj….skorna är ett tydligt bevis på att du behöver vila en överbelastad hjärna. Men så mycket du haft omkring dig och allt som hänt så är det inte underligt alls!Vad skönt att ni får komma på handledning och prata av er om både Bamsefar och Lincoln, prata är nyttigt när man har haft upplevelser.Sköt om dig nu govännen!Kram Maritha

  2. Ha ha ha ha!!!! Så underbart att vara så inne i sina tankar att du inte ens märker vad du sätter på dig 🙂 Tur att du hade de andra kläderna på rätt ställe iallafall. Det måste varit skönt att få prata av sig om det som varit och att dessutom få höra att BAmsefar har det bra där han är nu.Kramar om dig vännen//Lena

  3. Nu sitter jag faktistk här med ett leeende på läpparna, verkligen jätte göttit för dig att bara få vara i en hel månad nu. Du har haft det fruktansvärt tufft den sista tiden.. så nu får du bara tänka på dig SJÄLV.Ta hand om dig hjärtevännen.. // Stor varm kram ❤

  4. Skönt att höra att det känns bättre idag men det tar tid, jag grät floder när vi fick avliva vår älskade hund Hilbert, som varit med oss i 12 år. Jag tog det nog hårdast i familjen och var ledsen i flera månader. Men skönt att ni har en liten voffsing till i familjen, som naturligtvis inte ersätter Lincoln, men det lättar upp lite. Jättebra att ni fick prata av er lite både om Bamsefar och annat. Hoppas allt går bra för honom…Sånt där med skorna har hänt mej med 😉 har t.om hänt innan att jag tog på mej jackan och kom på vid ytterdörren som tur är…att byxor kanske hade varit bra att ha på sig ;-))Många kramar och ha en fin torsdag !!! Kram Annika

  5. ja du vännen de är lätt gjort när hjärnan är överansträngd efter allt ni nu gått igenom. Men skönt höra att de går åt rätt håll så ska de nog bli bra, Klart man blir ledsen när man tänker på saker som hänt, konstigt vore de väl annars,Kram till dej från en av dina vänner. kram…….annelie

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s