Precis som jag hade hoppats…

Påsken kunde inte ha varit bättre en den varit i år. Jag sitter här ute på vår framsida och är precis så nöjd som man bara kan vara.

Käre maken åkte precis iväg till jobbet, han var också nöjd och glad efter helgens underbara dagar, med sol, vila och massor av god mat som vi ätit utomhus under vår markis.

Vi tog oss en tur till stadens djurpark tillsammans med två av våra barnbarn på söndagen. Vädret  var precis perfekt och lille Elvin sprang runt som en virvelvind. Det var kanske inte djuren som var mest intressant, det fanns ju så många lekplatser och annat skoj att rusa runt bland.

Det var tur att stora syster Hannah var med, hon är verkligen en klippa man kan lita på, så duktig och hjälpsam.

Ett och annat djur fångade den lille herrns intresse, men roligast var det allt att springa runt och försöka se så mycket som möjligt på så kort tid som möjligt.
Vi kom riktigt nära brunbjörnarna och Elvin tittade fascinerat på pappa björn när han kom lufsande ner mot vattnet för att ta sig en simtur.
– När jag blir stor ska jag bli björn, sa han andäktigt.

 
Det var en jätte fin dag i djurparken och det var så roligt att Hannah ville följa med oss, det blir inte så ofta vi gör saker tillsammans. Lite fika hann vi naturligtvis med också.

Efter några timmar var vi nog lika trötta alla fyra. Vid utgången finns en lekplats där vi stannade för att invänta sonen som skulle hämta upp Hannah och Elvin.

Under tiden satt sig Käre maken under ett Japanskt körsbärsträd och pillade lite på sin nya telefon.

Idag ska jag göra något som jag brukar tycka är jätte tråkigt, men inte nu längre, jag ska puts fönster, jag gjorde det i förrgår också…

Jag brukar inte göra reklam, men jag fick låna något av min käre svärson som jag absolut tycker ni ska införskaffa, kanske önska er till mors dag. Jag ska definitivt köpa mig en. Det blir roligt att putsa fönster, det ser proffsigt ut ( inför alla grannar ) och resultatet blir bra.

Så nu mina goa vänner, nu ska jag sätta igång med fönsterputsning, sen blir det slapp i solstolen och en bra bok.

Ha det gott, och njut av solen.
Kram Annelie

6 tankar på “Precis som jag hade hoppats…

  1. men vad skönt med en sån bra helg för er. Ja de ser proffsigt ut, du får tala om den var bra. Skönt att få "bara få vara " nu när maken åkt, Ha en skön måndag. kram varm sådan.

  2. Hej! Visste inte att du har en blogg, vad kul att titta in hos dej!Fönsterputs håller jag också på med, skönt när det är gjort. Vi har allt haft en underbar påsk.Ha det gott!Kram/Susanne

  3. Jamen toppen! Du får gärna impa lite på våra grannar med 🙂 🙂 Thihi!Vilken härlig dag i djurparken ni fick!Och såå skönt att ni äntligen har fått lite batteriladdartid, det var då på tiden!Kram Nina!

  4. Ha ha ha ha!!! Du är ju för rolig Annelie =)Kom gärna förbi och demosntrera så bjuder jag på mat eller fika, du får välja!!!Härlig dag ni verkar ha haft med barnbarnen och alla djuren.Kramar om och vi hoppas väl att solen återkommer även imorgon//Lena

  5. Åååå… denna fönsterputsar-grejjen, är det den de har gjort reklam om på teven måntro..??Vill också ha..Hihi,, när jag ser ditt barnbarn och denna get så kom jag att tänka på min son när han var lite och vart stångad av en get,, jisses sååå rädd han var för dessa djur i mååånga år efteråt.Ha en underbar tisdag, ja hela vecká naturligtvis.. // Varma kramen ❤

  6. Vilken kanongrej att putsa fönster med, måste kolla den! Är den dyr mån tro?Så bra att ni fick en skön helg tillsammans du och maken det behövde ni verkligen!Kram Maritha

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s