Städat och haft mig.

Natten har minsann inte varit något kul, jag hade sådan värk i höften så det var lögn att sova, vid halv tre gick jag upp och tog ännu en av mina starka värktabletter och runt halv fyra slumrade jag till och sov till klockan ringde halv åtta.

Åt en stor talrik fil och bär och ögnade  genom tidningen.

Efter frukosten plockade jag fram strykbrädan för att jag inte skulle kunna smita från strykningen när jag kom hem från promenaden jag skulle ta med min promenadkompis.
Men när jag tittade på klockan såg jag att det var en god stund kvar innan vi skulle mötas klockan nio.
Så jag satte igång att stryka med en gång och var klar innan jag gick iväg.

En timmas promenad blev det, jätte skönt.

När jag kom hem tog jag en kopp kaffe, sen blev det dammsugning och torkning av golv.
Allt har gått som en dans idag och det känns så skönt att äntligen var på gång igen. Att inte behöva tvinga sig till allt som ska göras.

Vi plockade lite vitsippor på eftermiddags promenaden, Chester och jag.

 Sen gick vi hem och stekte köttbullar och gjorde lite coleslaw, nu är det bara Käre maken som fattas så vi kan slå oss ner och äta, det börjar kurra i magen.

Efter maten är ännu en promenad inplanerad, det är härligt med sol och vackert väder, man blir så himla glad och energin kommer som ett brev på posten.

Ha det fint alla fina och var rädda om er.
Kram Annelie

5 thoughts on “Städat och haft mig.

  1. Så somrigt det såg ut på din tallrik :-))Så skönt att få allt detta gjort, till veckan när jag är ledig en dag ska här fejjas!Så gulligt foto med vovven och vitsipporna!Kram govännen // Maritha

  2. Så skönt det låter att du börjar få tillbaka din energi igen…Trist bara att du sovit så dåligt. Aldrig roligt.Visst är det underbart nu när det är vitsippor överallt, som små vita stjärnor i allt det gröna.Hoppas att du får sova bättre inatt gumman//Kramar, Lena!

  3. Skönt att du blev piggare och tycker att det känns lite lättare nu med allt. Det är så underbart ute nu så man vill nästan inte gå in..Ha en skön torsdag !!! Kram Annika

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s