Jobbbesök,

Idag var jag på jobbet och hälsade på en stund och tankade upp med lite kramar, det var gott.

Nån chef fick jag naturligtvis inte tag på, min förra chef har gått i pension, min nya chef har gått in i väggen
och den chefen som är kvar, som egentligen inte har hand om den biten jag jobbar på, han var på ledningsmöte….

Men jag pratade med tjejen som sitter som spindel i nätet hon som får mycket jobb från cheferna delegerade till sig och som vet det mesta om vad som behöver vetas.

Hon skulle prata med chefen när han kom tillbaka, sen skulle han höra av sig till mig.
Så det är väl bara att vänta och se.

Idag har vi, jag och min kära make varit i stora staden, han skulle få en apparat  uppe på sjukhuset som läser av hur hjärtat arbetar under ett dygn. Vi får väl hoppas att det arbetar bra.

Nina frågade om Chester saknar Lincoln. Ja i början gjorde han det, då sprang han och letade efter honom när han kom in och nosade där han brukade vara. Men nu känns det som om han tycker det är ganska okay att vara ensam. Han har alltid velat ha mycket uppmärksamhet och plats, och nu får han ju hur mycket han vill utan konkurrens. 

I morgon sticker vi iväg en stund. Vi är bjudna av Gryning till ett ställe utanför Mölnlycke på en träff för familjehem. Vi ska sova över, få äta god mat och ha trevligt.
På lördag eftermiddag är vi hemma igen, så så värst länge slipper ni mig inte.

Till dess, ha det så bra och tack för alla goa kommentarer , det är så roligt att ni skriver en liten rad när ni är inne och tittar, det värmer och gör mig glad.

Njut av dagen och le mot någon som behöver det.
Kram Annelie

7 thoughts on “Jobbbesök,

  1. Ja, jag vet inte vad som har hänt med bloggen och profilen, men jag tror iaf att det går att kommentera nu och det är ju huvudsaken 🙂 Idag har det ju strulat lite nu och då, tycker jag.Vilka fina foton du bjuder på <3Ha nu en riktigt skön helg!Kram Nina!

  2. Hoppas att ni får en mycket trevlig träff. Jag kan tänka mig att det finns mycket att prata om som inte utomstående kan förstå som inte upplevt att vara kontaktfamilj eller familjehem.Hoppas verkligen att makens hjärta jobbar på som det ska…det låter lite läskigt det där…Kram på dig goa mysiga Annelie//Lena

  3. Hoppas du får positivt besked från någon som har nån talan!Så mysigt att få bli bjuden på en sån träff och utbyta erfarenheter och må lite gott.Så skönt att du inte blir borta så länge :-))Kram Maritha

  4. Hoppas att ni hade det trevligt på er lilla träff, alltid kul att komma ut lite! Ha en bra söndag, hoppas ni får det fint för här verkar det bli regn! Kram Agneta

  5. Hoppas allt visar sig bra med makens hjärta. Kul att träffa andra från familjehem, hoppas helgen blev fin.Ha en skön måndag !!! Kram Annika

  6. Ja de va 24 av varje men små tuber… men de är skitskoj att få dessa prover. Å så får man dela ut så andra får prova. Blev du oxå Buzzador? Eller blandar jag ihop?Ja tror helt klart detta är grejjer jag kommer gilla.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s