Trött, trött…

Helgen på Hällsnäs var jätte trevlig.
De andra kände redan varandra , eftersom de jobbat för Gryning en längre tid. För mig och Käre maken blev det många nya  personer och intryck, det gick runt i huvudet i början.

Vi började med lunch, den var helt underbart god och de som satt närmast lärde man sig åtminstone namnen på, ja iallafall någon…

Efter lunchen och kaffet fick vi traska iväg till konferens rummet där vi fick namnbrickor, blev  presenterade och  fick lite diskussions uppgifter.
Vi blev indelade i små grupper och fick sitta i små rum och diskutera.

Vi hann med två diskussions ämnen i två olika smågrupper, och inga äkta makar fick vara i samma grupp för att vad jag antar få mera vidd i diskussionerna, eller nåt, vad vet jag ?

Sen var det fri tid, fram till middagen som serverades klockan 19.00. Vi hade fått en jättefint rum, en hel svit var det, i en gammal fin byggnad.
Det dröjde inte länge innan det knackade på dörren och vi blev inbjudna till ett par på lite vin, det droppade in en hel del folk och man ”lärde känna” fler och fler.

Middagen var superfin, med aptitretare, förrätt, varmrätt, efterrätt och kaffe och kaka, gissa om man var mätt och belåten efteråt.
Kvällen fortsatte med trevlig samvaro, men framåt tolv satt jag bara och gäspade så då tackade vi för oss och gick upp på vårt rum.

Lördagen fortsatte som dagen innan, med diskussioner i både stor och i små grupper.

Det hela avslutades vid ett tiden då det var lunch.

 Vi åkte raka vägen till Borås för att lämna in ”hjärtapparaten” på lasarettet som Käre maken hade haft runt halsen, sen bar det av hemåt och rakt ner i soffan, där vi somnade som två stockar och sov i två timmar.
Det tar på krafterna att umgås så intensivt med helt nya människor.
Men vi hade det allt bra kul, jätte goa människor måste jag säga.

Ja söndagen kom och den hade med sig migrän i bagaget, så så värst mycket blev det inte gjort.

Måndagen innebar besök hos hårfrisörskan och det blev inte alls som vi tänkt oss, frisyren ändrades under tidens gång om man säger så…det var tänkt att jag bara skulle klippt till frisyren lite och göra några slingor.
 När jag kom därifrån hade jag kort klippt nacke, ja hela håret var bra mycket kortare och istället för sne lugg hade jag helt plötsligt hel lugg…men jag är nöjd och är det så att jag ångrar mig så växer det ju faktiskt ut igen.

Idag har jag tvättstugan och halv fyra ska jag ut och gå en snabb och skön promenad ( i regnet) med kompisen, det bestämde vi i går kväll.

Sköt om er go vänner.
Kram Annelie

8 thoughts on “Trött, trött…

  1. Du passar jättebra i hellugg.Vilket tjockt fint hår du verkar att ha Annelie.. *avis juuu* :o))Verkar ha varit en mysig helg med många nya intrycka av allt möjligt.Ha en underbar fortsättning på denna tisdag.. // Stora kramen Annelie

  2. Jag tyckte att du blev jättefin i håret. MEn det är ju du som ska trivas i första hand inte vi adnra. Tänk vad det tar på att umgås med folk man inte känner även om man har jätteroligt. Det låter ju som ni hade väldigt trevligt iallafall och att ni inte behövde svälta precis ;)Hoppas att det var uppehåll under promenaden!Kram på dig Lia-fia ;)Lena

  3. du passar så bra i frisyren har du självfall? ja du de tar vara bort men de är skönt när allt landat. Hoppa du fick en bra promis med kompisen. ha en bra kväll. kram

  4. Roligt med en ny fin frisyr som du passar bra i. Låter som ni haft en trevlig, men jobbig helg.Hoppas resten av veckan också blir bra, men utan migrän! Kram Agneta

  5. Visst blir man trött av att träffa en massa nytt folk och att man ska försöka hålla koll på vad alla heter. Men mysigt har ni haft det..Snygg frisyr.. Fy för migrän :-(Ha en skön onsdag !!!

  6. Vad fin frisyr du fick, du blev ännu finare!Vilken mysig helg med god mat och säkert bra diskussioner. Synd att söndagen bjöd på huvudvärken!Ha det bäst!Kram Maritha

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s