Vem skickar massor av energi?

Någon har skickat massor av energi till mig idag, vem det en är, så snälla, det räcker nu, jag börjar bli lite trött faktiskt.
Jag har gjort pepparkakshus, tre satser knäck, tvättat toaletten och gjort rent avloppet, torkat köksgolvet, stykt mina nya gardiner till stora rummet och satt upp dom, varit ute två svängar i stormen med dotterns små nakenfisar……och nu ska här lagas mat.

Medan hundarna bara sover och sover, ja utom när dom märker att vi ska gå ut förstås…då springer dom och gömmer sig under soffan eller på något annat finurligt ställe som jag har svårt att nå.,

Dagen har med andra ord varit riktigt bra, så här mycket har jag inte fått gjort på väldigt länge, på en och samma dag, och tyckt att det varit roligt dessutom.

I kväll kommer Kära maken hem, meningen är väl att vi ska ha det lite trevligt tillsammans, jag får väl hoppas att jag inte sitter och somnar till På spåret, som är ett av hans favorit program,

Han brukar få välja program när han är hemma och jag väljer mina när han är borta, utom på onsdagar för är han hemma då ,så får han se Bonde söker fru, vare sig han vill eller inte.

Idag blev det visst bara massor av dravel i min blogg, men å´andra sidan så har ni ju den fria viljan att sluta läsa när ni har lust.

Frihet är rätten att göra allt som lagarna tillåter.
                                                      Charles de Montesquieu 

 
Och till alla er som orkat läsa så här långt, önskar jag en trevlig och skön helg.( jag önskar det naturligtvis till de andra också, men dom får ju liksom inte reda på det)

Kram Annelie

11 thoughts on “Vem skickar massor av energi?

  1. Hahaha, ja så klart jag orkar läsa klart, härliga du!Men energin kommer inte från mig för den hade jag kvar idag, även om jag inte hade lika mycket som du..Hoppas ni har en riktigt mysig kväll!Kram Nina!

  2. Så skönt att du hade din energi kvar Nina, undrar vem det var som skickade så mycket i överflöd til mig.Kanske det kan vara Annika, hon brukar ju gå till skogs och hämta påsvis med energi ;)Kram vännen

  3. Jamen så är det nog Maria, för dom sov och sov och ville inte gå ut överhuvudtaget…jag fick bära ut dom i ovädret när dom skulle kissa ;( Men energin dom gav får jag allt vara glad över.Kram

  4. De du skriver här visar att du mår bättre nu. Härligt!Men du – vi måste lära oss att bara för att vi de dagar vi mår bra ska ta de där pauserna som behövs för att fortsätta att må bra.Visst är det svårt! ;)Kram och önskan om en bra ny vecka.

  5. Men förlåååååååt…..har ju missat att du skrivit…..är nog lite trög vid datorn just nu :-))Vad härligt att du haft sån energi, du har ju varit lite låg ett tag så jag blir så glad att läsa dina rader och trött blir jag aldrig på att läsa din blogg!!!!!!Hoppas veckan fortsätter i samma anda :o))Kramen Maritha

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s