Första gdagen på jobbet…

Så var man då ute i arbetslivet igen då….
Idag har vi varit fyra personal och massvis med flytt kartongen, påsar och lösa prylar och lite av allt möjligt.
Det är en hel del som ska packas och packas upp när en hel dagis avdelning ska flytta.
Som tur var så kom det en flyttfirma som bar och kånkade, så vi bara hade att sortera ut lådorna till de olika rummen, packa upp och sortera innehållet.

Paljetter hit, målarfärg dit, saxar lite högre upp, limmet var ska det stå, alla sängkläder ska tvättas…Var är tvättmedlet??? Nähä det finns inget, låt det stå, det tar vi i morgon.

Stolarna ska in på kontoret, legot in i det rummet, nej men ska inte det vara där inne…? Jovisst ja, men tallrikarna, har vi fått hit några glas och bestick?

Springa hit och springa dit…hörrni , nu får vi allt ta oss en kopp kaffe, var är kaffet någonstans, det måste vi nog springa och hämta borta i köket…ta muggar också, vi vet inte var våra är…..

Var ska vi slänga soporna, ojoj, akta lampan den hänger så lågt, pang aj, vad sa du??

Och chefen har semester……..

I morgon blir det nog lite mer planering, lite mera plock och massor av frågetecken som förhoppningsvis vår chef kan räta ut, då han åter är på plats.
 Även om vi kvinnor är duktiga, så ska han inte tro att allt löser sig bara för att vi vill och kan.

Först på onsdag kommer det barn till avdelningen, OM säkerhets grejerna är åtgärdade, det får vi se hur det blir med det, för vad vi har hört så kommer de sakerna först på onsdag, men antagligen inte klockan sex på morgonen när första barnet anländer….

Men en dag i taget, och nu ska jag sätta mig i soffan med en kopp te och njuta av att kvällen är min. 

Lycka är att gilla läget – och sig själv.
                                         Bengt Brulde

Kram och go´kväll på er // Annelie

4 thoughts on “Första gdagen på jobbet…

  1. Oj…..så du får vara med och ställa iordning en ny avdelning, det är nog lite rörigt till att börja med men kul också!Jag hoppas det inte kommer några barn innan allt är klart!Njut du av att få kvällen i lugn och ro min vän!Kram och en liten mjuk innan du somnar / Maritha

  2. Ja det är mycket som skall fixas och donas när det flyttas och mycket tankar och frågor som kommer medans man håller på..Hoppas du får en bättre och lugnare dag i morgon..Kram Mia

  3. Snacka om att bli kastad direkt in i jobbet med full fart :)Fast det kan ju vara lika bra ibland. Fördelen blir ju att ingen annan har bättre koll än du bara för att de jobbat länge. Härligt att kunna njuta av fritid på ett helt annat sätt än du kunnat senaste året! Också kan det ju bli en resa till ditt älskade Kroatien igen till våren/sommaren!Kram och ha en skön kväll

  4. Hoppas det snart blir lugn och ro efter allt med allt, flytt m.m på jobbet. Skönt att ni hann med att njuta av en kaffepaus..Sköt om dej Pinglan ❤ Kram Annika

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s