Oj vad tiden går…..

Inte mycket tid har ägnats åt datorn de två senaste veckorna, jag har jobbat och sovit och inte så värst mycket mer.

Nätterna igenom har jag drömt om jobbet, så även nätterna har gått åt till jobb.
Men nu äntligen har det börjat formas till  något som kanske kan fungera i praktiken.

Fast det är klart, vi har inte fått alla barnen ännu som ska vistas på vår tillfälliga dagis avdelning, så vi kommer säkert få ändra på mycket innan vi är i hamn.

Först och främst måste vi personal lära oss att dra åt samma håll och bemöta barnen som de små underverk de är.
För barnen på avdelningen är helt underbara, så många små godingar, som man har fördelen att få ge trygghet och vardagsglädje till.

Men det är inte bara jobb i livet just nu, fast att det är det som tar den mesta tiden och energin.

Förra veckan träffade jag både bonusbarnbarnet Emilia och mitt minsta barnbarn Folke. Det var härliga dagar.
Hoppas jag får tillfälle att träffa mina andra små gullungar också, det var ett tag sen sist.

Just nu ligger Zikoria här bredvid mig i soffan och spinner så fint, men samtidigt ligger hon och släpper sig så att det luktar ve och fasa …men hur kan jag ha hjärta att köra iväg henne när hon myser så….
Hon har varit i slagsmål idag, det låg massor av vita små tussar på utsidan av dörren när jag kom hem från jobbet och inomhus låg det ett par tussar också och hon har ett sår på näsan…..stackars liten, aldeles ensam hemma när något sådant händer.

I morgon är jag ledig och jag ska sätta mig i frissa stolen klockan nio i morgonbitti, undrar vilken färg jag kommer hem med då….Nja det blir nog bara påfyllning av  den  färg jag har.
Känner mig ganska nöjd med den faktiskt.

Men nu ska jag njuta av lite ensamtid i soffan, visserligen med kattfisdoft, men va´sjutton, hon spinner, är kelsjuk och söt.

Avslutar med några tänkvärda ord:

Tänk fel om du vill, men tänk själv.
                                   Doris Lessing     

Kram till er alla !!

6 thoughts on “Oj vad tiden går…..

  1. Det är inte bra att drömma om tråkiga saker på jobbet så jag hoppas det blir bättre så du kan drömma söta drömmar istället :o))Så mysigt ni har det du och Zikoria……ja förutom fisarna då!Sköt om dig finaste Annelie <3Kram Maritha

  2. hej så kul att du skriver igen. Förstår att de är mycket i ditt huvud, men du äe en sån bra o duktig annelie, Så du ska se att de kommer bli bra detta med tiden.Ta hand o dej. kram vännen ///// annelie

  3. Hoppas du fick en fin stund i kattfisdoften ;-)Hoppas även att du blev nöjd med frisyrenOch så hoppas jag att det blir bra på jobbet förstås :-)Det var väl ett hoppfullt inlägg 🙂 ?Kramar!

  4. Du blev riktigt fin efter frissa besöket..så snygg vännen ❤ Hoppas så innerligt att allt blir ännu bättre på ditt jobb. Mysigt att få ta hand om de små guldklimparna, men allt runtomkring ska ju fungera också. Mysigt att ha en spinnande katt i knäet..då kan man stå ut med doften trots allt 😉 Findus har med varit i slagsmål eller nått, han har ett sår på ryggen.Ha en jättefin lugn helg vännen !!! Många kramar..Annika

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s