Mysig söndag på er!!
Igår eftermiddag var vi och hämtade Freja och Chester, deras matte och husse skulle ut på trevligheter på kvällen. Vi fick en trevlig kväll i soffan där jag satt och nickade till lite då och då. Det var så varmt och gott med vovvarna liggandes i knät och på benen, så det är väl inte konstigt att ögonen for ihop och huvudet ramlade ner.

Men jag vaknade till ordentligt, det kan jag lova, när vi skulle ut på promenaderna, fy sjutton så kallt det var ute.
Chester vägrade att gå, så honom fick jag bära den första biten. När vi vände och gick hemåt så pinnade han på rätt så bra.en det blev inga långa promenader, som tur är, mitt galna ben vill ju helst inte gå alls.

En riktigt suddig bild, men det var så här vi såg ut när vi gav oss iväg ut.

Idag söndag har jag haft fint besök också. Äldsta sonen och hans familj kom på fika, så jag fick umgås och busa lite med småkillarna och krama och prata med ”min ”fina tonåring Hannah. Rasmus, den äldsta av mina barnbarn, som blir 16 år nästa månad, han stannade hemma som vanligt, besök hos farmor smäller inte så högt längre, och det kan jag förstå.

En liten busElvin

   

En liten busNils.   

Det är alltid lika roligt när de kommer och hälsar på.kanske det känns ännu roligare nu när jag kan ägna mig helt och hållet åt dom, utan att behöva ta hänsyn till någon annan  som också vill ha min uppmärksamhet.
Tänk vad många underbara år tillsammans med barnbarnen jag har framför mig.
Folke, den yngsta blir 1 år i mars och de här två små killarna är ju 3 och 1.1/2 år.
Sen har jag bonus barnbarnet Emilia på 1,1/2

Rasmus och Hannahs småbarnstid är förbi för länge sedan och jag är lite ledsen över att jag inte riktigt hann med dem när de var små……Jag hade för fullt upp runt omkring mig. Jag var kanske inte riktigt mogen att bli farmor när jag bara var 40 år, men nu är jag mogen, nästan lite övermogen ;))

I morgon är det jobb igen, jag börjar klockan sex och öppnar för de små trollungarna, sen slutar jag klockan ett för att återkomma mellan halvfem och åtta för att vara med på möte.
Känns väl sådär, men det får gå, jag är ju ensam hemma och behöver inte hämta barn eller fixa barnvakt, så inte ska jag klaga, dessutom är jag ledig på tisdag.
Ledig och ledig, jag ska passa Freja och Chester när deras mamma är i skolan, men det är ju faktiskt bara mysigt. Hoppas bara benet känns bättre och vädret varmare så vi kan vara ute och ha det mysigt.

Eller också kan vi ju ligga i soffan och ha det mysigt………..

Kram på er, var rädda om er och njut av de fina stunderna.
Kram Annelie

6 thoughts on “

  1. Ligga i soffan låter bra :)Sån tur att du hann bli övermogen innan alla fina barnbarn får andra intressen. Fast det är nog bara en period som dom upptäcker världen, sen uppskattar dom nog familjen igen, ska du se.Ta hand om dig så fort du har möjlighet!Kramar om!Nina

  2. Tack finaste vän för att du finns <3<3Vilken underbar helg du haft med små mysiga vovvar och gulliga barnbarn att mysa med..Underbart !!! De stora ändrar sig nog snart för så var det iaf med våra barn. När de var i tonåren så ville de inte följa med till Farmor och Farfar och knappt till Mormor och Morfar, men nu är de ofta med. Av Peters fem syskon är det nästan bara våra barn som besöker Farmor och det händer att de kör dit själva 🙂 Sköt om dej vännen & Ha en fin vecka !!! Många kramar ❤ Annika

  3. Låter inte som att du har världens bästa arbetstider idag, men hoppas det går bra ändå. Intressant att läsa om ditt jobb, det ger lite nostalgikänslor för mig.Många många kramar från Marielle!

  4. Tycker du ska mysa i soffan allt du kan faktiskt :o))Så fint du har det med dina fina barnbarn och du ska se att de större snart börjar komma till sin fina farmor på egna besök, min son åker ofta till sin mormor, speciellt när hon kokat Palt :o))Ha det skönt på din lediga dag och sköt om vår finaste Annelie <3Kram Maritha

  5. Tack för senast!Hannah sade efter besöket att om ni bodde närmare så skulle hon själv ta sig till er ofta, hon var sugen på att äta oftare hos er. Det lät mysigt. Kramelikram! ❤

  6. Åhh, Pia, det skulle ha varit väldigt roligt om Hannah hade kunnat komma oftare och varit här. Hon är så go. Vi får väl ordna så att ni får komma hit på middag snart igen.Kramar till er alla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s